Sosyal Medya

POLİTİKA

KASTOB'dan Onuruna İftar Yemeği

?Terörün olmadığı bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz? KASTOB ve Tüm Sivil Toplum Konfederasyonu tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu onuruna verilen iftar yemeği



Boğazda tekne turu ve fasıl eşliğinde verilen iftar programı ile Sivil Toplum orgütü yöresel derneklerin Başkan ve yöneticilerin katıldığı proğrama katılarak şikayet ve önerilerini dinledi.

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu iftar yemeğinden sonra sohbet konuşmalarında şunlarıdile getirildi. "Terörün olmadığı, dostluğun, kardeşliğin olduğu, birbirimize tahammül ettiğimiz, demokrasiyi yücelttiğimiz bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz" dedi.

 

 

STK?ların vermiş olduğu iftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, partililer ve konfederasyon yöneticileri katıldı.

 

İftarın ardından gündeme ilişkin soruları değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Ben

aslında böyle gecelerde konuşmak istemiyorum.Çünkü bu toplantılar kaynaşma yeridir.ama arkadaşlar madem söz hakkı vermişler bir iki söz etmek istıyorum .Biz bu ülkede Terörün olmadığı dostluğun, kardeşliğin olduğu, birbirimize tahammül ettiğimiz, demokrasiyi yücelttiğimiz birTürkiye'de yaşamak istiyoruz. Bu geceyi düzenleyenlere teşekkür ediyoruz"

diye konuştu.

 

 

KASTOB ve STK?lar adına genel Başkan Hasan EKŞİ ise yaptığı konuşmasında ?Bu ülkede bizler bir şeye önem veriyor ve söylüyoruz. Hangi etkin yapıda olursa olsun, hangi lisanı konuşursa konuşsun,bizim birlerimiz var.Vatan,Millet,Bayrak bu birlerimizi kabul eden herkes kardeşimizdir. Genel Başkandan bir şeyleri paylaştım,bunlar şunlardı; biliyoruz ki Genel Başkan ve arkadaşları ülkemize yapacağı katkılar çok önemli olduğunu biliyorum. Çünkü CHPTürkiye?nin kurucu Partisidir.Bu ülkenin temel taşlarından biridir.

 

 

Ülkenin geleceğine dönük katılımcı demokrasi, Sosyal adaletçi, Özgürlükçü ve her insanın diğer insandan bir farklı olmadığını, yaşayışlarının farklılığı önemli değil,önemli olan yapılacak çalışmaların farklı düşüncelerin farklılığını da gözeterek yapılacak önümüzdeki çalışmalarda genel başkanın fedakarlık da bulundurulması ricasında bulunarak ve işte sizde gösterilecek fedakarlıkların tümüne de ve tüm kesimlere de gönüldeş olacağımızı ifade ettim ve ediyorum Tüm sivil toplum kuruluşları adına ?dedi.


kılıçdaroğlu stk'lar ile Kastob ile iftarda... dursun5361

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.