Sosyal Medya

Trabzon

Of'ta Anaokulları arası Resim yarışması

Of Kaymakamlığının düzenlediği Anaokulları arası Resim yarışmasında, minikler yarışırken eğlendi, hediyeleri kapıştı



MARKA OFUN MARKA MÄ°NÄ°KLERÄ°

Of Kaymakamlığı tarafından organize edilen Anaokulları arası Resim yarışmasında, minikler yapmış oldukları resimlerle hem hünerlerini sergilediler hem de  gönüllerince bir gün geçirmenin mutluluÄŸunu yaÅŸadılar.

Ä°lçe genelinde Anaokulu öğrencilerinin katılımıyla sahil tesislerinde gerçekleÅŸtirilen yarışmada tüm miniklere Bisiklet, Scooter (Kay Kay), Türkçe Ä°ngilizce çeviri  mini Bilgisayar ve kırtasiye seti hediye edildi.

marka ofun Ã§ocukları

En önemli önceliklerinin eğitim olduğunu her fırsatta dile Of Kaymakamı Tuncay Sonel, 2008 yılında Of?a atanmasıyla birlikte %57 olan okullaşma oranını gerçekleştirmiş olduğu Goncagülerimiz Solmasın projesiyle %93?e çıkmasını sağlayarak bu konuda önemli bir başarıya imza attı.Bu projede Öğretmenler, İmamlar, Muhtarlar, zaman zaman da İlçe Kaymakamı Daire amirleriyle alan taramaları yaptı. İlçe genelinde yeni ek beş Anasınıfı açıldı. Çocuklarını Okul Öncesine gönderen 200 ihtiyaç sahibi anneye Kaymakamlık ve Hayırseverlerce hazırlanan Televizyon, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Yemek Takımı, Çekyat gibi 200 hediye düzenlenen törenle verildi.


Nazan BekiroÄŸlu

Etkinlikte miniklere goncagül misali  hepiniz geleceÄŸin yıldızısınız diyen Of Kaymakam Tuncay Sonel, baÅŸarılı olarak iler ki yıllarda bu güzel memlekete, güzel insanlarına hizmet yapacaksınız diyerek miniklere özel olarak hazırlanan hediyelerini verdi.

EtkinliÄŸe; miniklerin yanı sıra, Aileler, Öğretmenler ve vatandaÅŸlar katıldılar. Aileler palyoca eÅŸliÄŸinler çocukları ile  birlikte çeÅŸitli oyunlar oynadılar ve ÅŸarkılar söyleyerek onların mutluluklarına ortak oldular


Of Kaymakamlığı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.