Sosyal Medya

BÖLGEHABER

GENÇLERİ ÇAMUR SAHALARDAN KURTARDIK

Devlet Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, AK Parti Döneminde Rize?ye 13 Uluslararası Standartlarda Çim Saha İle 3 Spor Salonunun Kazandırıldığını Söyledi.



Devlet Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı memleketi Rize?de sürdürmüş olduÄŸu seçim çalışmalarına Güneysu ilçesiyle devam etti. Bakan Yazıcı ilk olarak ilçe baÅŸkanlığında teÅŸkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Yazıcı,  Belediye BaÅŸkanlığı, Kaymakamlık ve Ä°lçe Emniyet AmirliÄŸini ziyaret etti. Daha sonra ilçede yapılmakta olan yeni hükümet konağında incelemelerde bulundu. Bakan yazıcı buradan ilçeye kazandırılan Güneysu spor kompleksinin açılışını gerçekleÅŸtirip, ilçeye kazandırılan spor komplekslerini inceledi.

 

 

Bakan Yazıcı gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, 8,5 yıllık AK Parti iktidarında ülkemizde olduğu gibi Rize?de de spora ve sporcuya büyük yatırımlar yaptık. Rize ve ilçelerinde çamurun içinde antrenman yapmak zorunda kalan gençlerimiz artık uluslararası standartlardaki çim sahalarda antrenmanlarını yapıyor. 8,5 yıllık AK iktidar döneminde 13 uluslararası çim saha ile 3 spor salonu ilimize kazandırıldı. Bu yatırımlara bağlı olarak Rize?deki uluslar arası spor organizasyonları, tescilli spor kulüpleri ve lisanslı sporcu sayıları katlanarak arttı? dedi

 

 

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.