Sosyal Medya

POLİTİKA

Karal, Rize Esnafını Dinliyor

12 Haziran 2011 Genel Seçimleri çalışmalarına aralıksız devam eden, AK Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal, Rize esnafını ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.



Günün ilk saatlerinden itibaren Rize Merkez?deki cadde ve sokaklarda çalışmalara başlayan Hasan Karal ve beraberindeki çalışma heyeti, Rize esnafını tek tek dolaşarak, çaylarını içerek sohbet ettiler.

AK Parti 2.  sıra Milletvekili adayı Hasan Karal?ın Rize esnafını dinlediği seçim çalışmalarına AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay ve Rize AK Parti İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Esnaf ve mağaza sahipleri tarafında güler yüz, muhabbet ve sevgiyle karşılanan Karal; ?Rize esnafımız beni çok iyi tanımaktadır. Ömrün onların arasında geçmektedir. Siyasete girdiğim tarihten bu zamana kadar hep onların yanında oldum. Bundan sonra onlara inşallah 12 Haziran?dan sonra Rize Milletvekilleri olarak çok daha hayırlı ve faydalı hizmetler vermeye devam edeceğim. Esnaf ve vatandaşlarımızın, tüm halkımızın şahsıma, partime ve çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri ilgi, destek ve misafirperverliğe teşekkür ediyorum.?diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.