Sosyal Medya

POLİTİKA

Hüseyin Kaya Destek Turunda

Rize Milletvekili aday adayı Avukat Hüseyin Kaya seçim çalışmaları kapsamında Çamlıhemşin, Hemşin, Pazar, Çayeli ve Rize Merkezde halk ve esnaf ziyaretlerinde bulundu



Teşkilat mensuplarının ile hasbıhal olunan ziyaretler çok verimli ve sıcak geçti.
Özellikle ziyaretler esnasında Ak partiye yönelik yeni teveccühlerin olması ve anında üye kayıtlarının gerçekleşmiş olması dikkat çekiciydi. Teşkilat mensuplarının da sıcağı sıcağına üye kayıtlarını gerçekleştirmesi ve bu kayıtların devamının da gelecek olması  hoş sohbetlerin oluşmasına yol açtı.
Ayrıca Çayeli Muhtarlar Derneği ziyareti, Çayeli İmam Hatip mezunları Derneği ve Diyanetsen Çayeli Temsilciliği ile de toplantılar gerçekleştirildi. Her üç sivil toplum teşkilatı da Sayın Kaya'nın aday adayı olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Yazılı olarak desteklerini parti organlarına bildireceklerini belirttiler. Sayın Kaya'da bu destek karşısında çok duygulandığını ve teşekkürlerini belirtti.

Rize  Gazeteciler ve Muhabirler Derneği?ni ziyaretinde ise önümüzdeki seçimlerle ilgili ve temayül yoklamasıyla ilgili basın açıklaması yapan Kaya "Rize medyasının seçim sürecindeki gayretinin demokrasimiz açısından takdire şayan olduğunu ve bu nedenle de teşekkürlerini? bildirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.