Sosyal Medya

POLİTİKA

AHMET YURTMAN 1. BÖLGEDEN ADAY ADAYI

12 Haziran 2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti İstanbul 1. Bölge Aday Adayları arasına Ahmet Yurtman da katıldı.



12 Haziran 2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti İstanbul 1. Bölge Aday Adayları arasına Ahmet Yurtman da katıldı. Eğitimci ve Sendikacı kimliğiyle tanınan Yurtman İstanbul genelinde tanınmış bir isim. Memur-Sen İstanbul İl Başkanlığı görevini dört dönemdir sürdürüyordu. "


      Ahmet Yurtman kimdir?

      Ahmet Yurtman1959 Rize de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize de tamamladı. 1984 yılında Marmara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi?nden mezun olduktan sonra öğretmenliğe başladı.İdarecilik görevlerinde bulundu. M.T.T.Birliği, Ensar Vakfı, Birlik Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, ÖNDER, TİYEMDER, İstanbul Emek Platformu, AB Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanlığı, Eğitim-Bir Sen İstanbul İl Başkanlığı gibi çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının Yönetim Kademelerinde görevler aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Ahmet Yurtman 12 Yıldır Memur-Sen İstanbul İl Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.