Sosyal Medya

YAÅžAMSANAT

Mehmet OKUMUŞ'a Rizelilerden Büyük İlgi

Okumuş, yaptığı teşkilat ziyaretlerini değerlendirdi. 14 Mart 2011 tarihinde aday adaylığı müracaatını yaptığını anlatan Okumuş, İl yönetimi tarafından son derece tarafsız ve sıcak bir yaklaşım ile karşılandığını söyledi.



Okumuş, yaptığı teşkilat ziyaretlerini değerlendirdi. 14 Mart 2011 tarihinde aday adaylığı müracaatını yaptığını anlatan Okumuş, İl yönetimi tarafından son derece tarafsız ve sıcak bir yaklaşım ile karşılandığını söyledi. Yanlış anlaşılmalar ve iletişim eksikliklerinden kaynaklanan önyargıların insanların kendisini tanıyınca sıcak bir ilgi ve dostluğa dönüştüğünü vurgulayan Okumuş, ?AK Parti İl başkanı Hikmet Ayar ve İl Yöneticileri çok mükemmel, örnek, profesyonel, özverili ir çalışma ile aday adaylarını teşkilatlara tanıtım programları hazırladı. Bu çalışma hepimizi gerçekten çok şaşırttı ve bizler için teşkilat mensubu hemşerilerimiz ile tanışıp kendimizi anlatma için bir fırsat oldu. 16 aday adayı var. Hepsi çok yetenekli, bilgili, alçak gönüllü? dedi.

 

Yapamayacağımız bir konuda söz vermiyorum.

31730

Ziyaret ettikleri içlerde sıra dışı, samimi, farklı, medeni cesaretli, vizyonlu, dünya tecrübeli, genç düşünceli, hizmetkarlık söylemlerini çok samimi doğal ve içten bulunduğunu ifade eden Okumuş, ?Hemşerilerim beni yemek ve çay içmeye davet ediyor. Toplantılarda büyük teyzelerimiz boynuna sarılıp fotoğraf çektiriyoruz. Genç arkadaşlarımız beni daha çok tanımak istiyor. Hemşerilerimizle bir ilk gerçekleştirip onlardan gelen bir evlatlarının da vekil olabileceğini söylüyorum. Yapamayacağımız bir konuda söz vermiyorum. En büyük vaadim Rizeli hemşerilerimizim demokratik sürece ortak etmek olduğunu söylüyorum. Rizenin öz evladı olduğumu vurguluyor, Rize?de doğup büyüdüğümü, okuduğumu, çay parası ile geçinen bir ailenin en küçük evladı olduğumu, çay toplayıp, sırtımda taşıdığımı gübre ve odun taşıdığımı, yayla turizmini 1988 yıllarında Kaçkar dağlarında ilk başlatanlardan olduğu anlatıyorum. Ana dilim gibi İngilizce bildiğimi 6 kıtada 30 ülke dolaştığını, vizyon sahibi olup faydalı projeler öğrendiğini tüm birikimlerim ile Rize?nin hizmetkarı olduğumu söylüyorum.?

 

Okumuş, ?Tercih edilmemem halinde davadan vazgeçmem söz konusu değil. Elimi taşın altına koyduğumu, seçim süresince Rize?de AK Parti?nin 3*0 ve büyük bir oy alarak seçimlerden çıkması için çalışacağımı ve tercihe dilen aday arkadaşlara destek vereceğimi söylüyorum. Tüm bilgi ve birikimlerimizle AK Parti teşkilatlarının hizmetinde olacağım.? dedi.

  


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.