Sosyal Medya

GÃœNCEL

Trabzon Yomralı Yunus, Libya'da öldü

Libya'da hayatını kaybeden işçi Yunus Emre Çelik'in ailesiyle en son dün görüştüğü öğrenildi. İşte hayatını kaybeden Çelik'in facebook mesajları.



Libya?da hayatını kaybeden işçi Yunus Emre Çelik?in ailesiyle en son dün görüştüğü öğrenildi. Çelik,  ?Åžantiye kurÅŸunlandı ama biz iyiyiz" demiÅŸ.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya?daki olaylarda Yunus Emre Çelik isimli işçinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Oymalıtepe beldesinde oturan, bekar olan Yunus Emre Çelik'in Libya'ya 3 ay önce çalışmak için gittiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; Yunus Emre Çelik ile ailesi dün sabah telefonla görüştü. Telefonda durumunun iyi olduğunu söyleyen Çelik'in, şantiyelerinin kurşunlandığını fakat kendilerine bir şey olmadığını ifade ettiği belirtildi.

'Ä°NSAN Ä°KÄ° KEZ...'
Yunus Emre Çelik, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta en son 17 Şubat?ta çeşitli görüntüler paylaştı. Sitedeki profiline mangal başında çekilen fotoğrafını koyan Çelik, bir arkadaşıyla sohbetinde, Libya'nın çok sıcak olduğunu, bu ülkeden sadece hurma alınabileceğini söyledi.

Çelik, başka bir yorumunda ise şu ifadelere yer verdi:
''İnsan iki kez annesinden ayrılır, bir doğarken bir ölürken. İnsan iki kez sevgiliye bağlanır, bir başlarken bir biterken. İki kez anlam yükler insan hayatına, bir ağlarken bir gülerken. Ve insan bir kez kıymet bilir o da elindekini kaybederken.'' Yunus Emre Çelik'in son paylaştığı görüntü ise Songül Karlı'nın ''Benim Yarim'' adlı şarkısının klibi oldu.

BABASI HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan, Yunus Emre Çelik'in öldüğünü öğrenen kalp hastası babasının hastaneye kaldırıldığı bildirildi.


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.