Sosyal Medya

POLİTİKA

CHP lideri Kılıçdaroğlu Trabzon'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçmişteki hatalardan ders alacaklarını belirtti.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçmişteki hatalardan ders alacaklarını belirterek "Seçim geldiği zaman bölünmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bizi bölmek isteyenlere izin vermeyeceğiz" dedi.
 
Atatürk Alanı´ndaki belediye önünde partililere seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir dönem belediye başkanlığınızı yapan arkadaşımız da burada, Volkan başkanı seviyorsunuz değil mi? Volkan başkan size hizmet etti değil mi? Geçmişteki hatalarımızdan ders çıkaracağız. Volkan başkanı yeniden siyasette etkin göreve getirmek de bizim boynumuzun borcudur. Geçmişteki hatalarımızdan hepimiz ders çıkaracağız. Seçim geldiği zaman bölünmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bizi bölmek isteyenlere izin vermeyeceğiz.
 
Halkın iktidarını kurmak için çaba harcayacağız. Bu ´aldatanlar ve kandıranlar partisi´ veya ´adaletten kaçanlar partisi.´ Neden adaletten kaçanlar partisi diyorum; 2002´de söz verdiler, dediler ki, ´Dokunulmazlıkları kaldıracağız.´ Siz Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde hayali ihracatçı milletvekili görmek ister misiniz? Peki siz Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde ihaleye fesat karıştıran milletvekili görmek istermisiniz? Parlamentoda kalpazan ister misiniz? Peki siz parlamentoda milleti için çalışan, halka hizmet eden, bunu namusu bilen milletvekilleri görmek ister misiniz? İşte onun yolu, Cumhuriyet Halk Partisi´dir. Ayrışmayacağız, ayrılmayacağız. Bizim inançlarımızı da ayıramazlar. Trabzon meydanından söylüyorum. İnsan düşüncesi, fikirleri ve etkinliği ile Allah´ın yarattığı en değerli varlıktır. İnsana saygı duyacağız. İnançlarına saygı duyacağız. Ama insanın inancı siyaset konusu değildir. Siyasetin konusu başkadır. İşsizliktir, yoksulluktur, aştır. Karadeniz´i GAP´a bağlayan Trabzon´dan yol yapmaktır siyasetin görevi. Trabzon´u GAP´a bağladığımızda o zaman kardeşlik türküleri nasıl söylenir göreceğiz" diye konuştu.


"Trabzonspor´u ziyaretten geliyoruz, orada yöneticileri dinledik ve sözlerini nasıl yerine getirmediklerini bize anlattılar" diyen Kılıçdaroğlu, "Tabii bu meydandan defalarca sözler veren Başbakan´ı dinlediniz. Düşündünüz ki Başbakan sözünü tutar. Ama bu Başbakan sizin bildiğiniz başbakan değil. Sözünü tutmayan bir başbakan. Ama biz Trabzonspor´un yaptığı devrim gibi, ülkede bu devrimi Trabzon´dan, Adana´dan, Edirne´den başlatacağız. Ben başbakan olduğumda bakın stad nasıl yapılırmış göreceksiniz.


Trabzon sadece sporuyla değil, kültürü ve üniversitesiyle bir dünya markası olmaya devam ediyor. Trabzon bu bölgenin incisi olmak zorundadır" şeklinde konuştu

 
 
Fındık üretimindeki sorunlara da değinen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Karadeniz´de fındık üreticisi perişan durumdadır. Üreticinin alın teri olan Fiskobirlik´i bile batırdılar. Koca birlik borç batağı içinde. CHP iktidarında Fiskobirlik´i eski günlerine kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

 


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.