Sosyal Medya

POLİTİKA

PAMUKO?LU'NA İPSİZ RECEP SORUSU

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Rize?de parti binasını hizmete açtı.



HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Rize'de partililerle birlikte araçlarla şehri dolaştıktan sonra il başkanlığının açılışını yaptı Meclise girmeye aday partilerden birisi olduklarını söyleyen Pamukoğlu binaya girince İl Başkanı Selçuk Avcı'nın odasında üstünde asılı olan Rizeli Kuva-i Milliye kahramanı İpsiz Recep ve arkadaşlarının fotoğrafını bir süre inceledi.

Bir gazeteci tarafından Pamukoğlu'na 'Ayandon' isimli romanında İpsiz Recep'e hakaret edilmesi ve romanın Rize'de tepki ile karşılanması hatırlatıldı. Pamukoğlu, romanda söz edilen İpsiz'in Rizeli İpsiz Recep olmadığını söyledi.

30417

Yaptığı konuşmada, 60 gündür Anadolu ve Trakya'yı dolaştığını belirten Pamukoğlu, ''Teşkilatla görüşüyorum. Halkla bir araya geliyorum. Benim onlara anlatacaklarım, onların bana söyleyecekleri var'' dedi.

Şu ana kadar 60'ın üzerinde il ve 400'ün üzerinde ilçede örgütlendiklerini belirten Pamukoğlu, ''Genel seçimlere 1 yıl daha var, seçimlere hazırlanıyoruz. Hukuki olarak bütün işlemleri tamamladık. HEPAR olarak ilk kez genel seçimlere gireceğiz. Meclise girmeye aday partilerden birisiyiz. Dolaşmaya devam edeceğiz.? açıklamasında bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.