Sosyal Medya

GÃœNCEL

Uyan Türkiyem..

Bir taraf savaşıyor bir taraf eğleniyor! Burası neresi?



Yiğit Bulut?dan çok anlamlı bir yazı..

TERÖR, bu yazıyı yazmamdan saatler önce yine beş canımızı bizden aldı...
Dört askeri personelimiz görev yerine giderken, bir genç kızımız da servis aracında olduğu için aramızdan ayrıldı.


Sevgili dostlar, bu olay olduktan sonra haber kanalları ?normal? yayınlarına devam edip detayları aktarmaya çalışırken, ?eğlence kanallarında? yapılan programlarda kimse ?bana mısın? demedi.
Türkiye?nin bir bölümü gülmeye, eğlenmeye, konukları eşliğinde şarkı söylemeye devam etti. Hatta tam yazıyı yazdığım şu anda, ?devlet kredisi ile satılan bir kanalda?; zurnalı, zilli tempo hiç düşmeden devam ediyor... Diğer bir kanalda da durum farklı değil; askere gitmemiş bilmem kimin aldığı yeni teknesiyle, Göcek?te nasıl kaçamak yaptığı fotoğraflar eşliğinde anlatılıyor. Dedim ya; ülkenin bir bölümünde savaş havası var, bir taraftakiler de ?neyi, nasıl götürürüm? derdinde! Daha da vahimi; binlerle ifade edilen kişinin hayatı ?milyonların özentisi haline? gelmiş ve ?medya sayesinde getirilmeye de? devam ediyor...


Sevgili dostlar, böyle ülke, böyle bütünlük, böyle beraberlik olmaz! Bir tarafı sömürülen, insanları öldürülen ve geri kalanlarının ?umurunda olmadığı? bir ?topluluk?, ülke olamaz!
Sonuç: Türkiye ?topyekûn? bir saldırı altında ve birileri ?malı götürürken?, birileri ?canları, kanları? pahasına bu ülkeyi savunmaya çalışıyor. Bu böyle gitmez! Bu ülkenin ?fertleriysek, bileşenleriyiz?, ya hep birlikte olacağız ya da bu kafayla çok yakında ?istesek de olamayacağız?! Uyan Türkiye!

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.