Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Gümüşhaneliler Feshane'de buluştu

Eyüp Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi Gümüşhane Günlerine ev sahipliği yapıyor.



Gümüşhane Tanıtım Günleri 21- 23 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Etkinliğe Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüm İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğulu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Semih Dikyol, GİYAD - Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yalçın, İstanbul Gümüşhaneliler Federasyonu Genel Başkanı Vahit Olgun, yönetim kurulu üyeleri, Gümüşhaneliler ve Eyüplü vatandaşlar katıldı.

Gümüşhane Tanıtım günlerinin açılışı konuşmasını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu yaptı. Başkan Kavuncu, düzenlenen etkinliklerin kültürlerin kaynaşması ve tanıtımının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Gümüşhane Tanıtım günlerinde Halkoyunları gösterileri, konserler, panel ve söyleşiler yer alacak. Üç gün sürecek olan etkinlik Gümüşhane yöresine özgü stantlarda, yiyecekler ve el işi ürünler yer alacak.


Feshane'de başlayan Gümüşhane tanıtım günleri, Pazar günü akşamına kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Tanıtım günleri açılışına, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Semih Dikyol, Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(GİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yalçın, İstanbul Gümüşhaneliler Federasyonu Genel Başkanı Vahit Olgun, yönetim kurulu üyeleri, Gümüşhaneliler ve Eyüplü vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, bu etkinliklerin kültürlerin kaynaşması ve tanıtımında çok önemli olduğunu söyledi.

Üç gün sürecek olan etkinlikte halkoyunları gösterileri, konser ve söyleşilerin yanı sıra Gümüşhane yöresine özgü stantlarda, yiyecekler ve el işi ürünler yer alacak. Tanıtım günleri, Pazar günü akşamı sona erecek.
(CÄ°HAN)

Gümüşhane anıtım günleri, Feshane'de başladı


Gümüşhane anıtım günleri, Feshane'de baÅŸladı 

Gümüşhane anıtım günleri, Feshane'de baÅŸladı 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.