Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Çok Ses Güçleri Bozar

İran Dönüşü İstanbul Bahçelievler?de Trabzonlularla buluşan Devlet Bakanı Faruk Özak ?Trabzonlular her yerde kabul görülür ve sevilirler? dedi.



İran Dönüşü İstanbul Bahçelievler?de Trabzonlu-

larla buluşan Devlet Bakanı Faruk Özak ?Trabzonlular

her yerde kabul görülür ve sevilirler? dedi.

Yoğun ziyaretleri olmasına rağmen İran gezisi

sonrası İstanbul Atatürk Havaalanından Bahçe-

lievler de altı Muhtarlıkları kazanan Trabzonlu

Muhtarların daveti üzerine Bahçelievlerde bulunan

Trabzonlular DerneÄŸini ziyaret ederek hemÅŸerileriyle

 sohbet eden Devlet Bakanı Faruk Özak ?Özellikle

ülkemizde ve dünyadaki demokratik ülkelerde sivil toplum kuruluşları olan dernekler çok önemlidir.

 

Dernekler biz siyasetçilere yön verebilir hatta etkileyebilir de ancak gördüğüm kadarıyla İstanbul çok Trabzon ve ilçe ile köy dernekleri var. Aslında bu dernekler birleştirilerek daha güçlü il dernekleri olarak hizmet verebilirler. Özellikle İstanbul da çok fazla Trabzonlu ve Karadenizliler var.

 

Ancak birlik beraberlik olmayınca etkili olamıyorlar. Bireysel baÅŸarılarını sivil toplum kuruluÅŸlarıyla dernekler vasıtasıyla birleÅŸtirdiklerinde çok daha güçlü ve etkili olacaklardır.  AK Parti Ä°stanbul Ä°l baÅŸkanımız da Trabzonlu ama çevresinde çok sevilen biri olarak onunla da bir hemÅŸerim olarak da çok gurur duyuyorum.

 

Sizlerin bu dernek faaliyetlerini fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum. Bizler Ankara da sizler için varız. Sizlere hizmet için çalışıyoruz. Zaman zaman İstanbul da ki dernek faaliyetlerinde bulunmak da istiyorum. Programlarımız uygun olduğun da çağırılan her hemşerilerimizin misafiri olarak derneklere de gelmeye çalışıyorum?dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.