Sosyal Medya

Lütfü Çırakoğlu Ardeşen'de

AK Parti Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Ardeşen'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.



Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ÇırakoÄŸlu, çay kanun tasarısı çalışmaları hakkında daha önce yaptığı açıklamaların boÅŸ olmadığını Rize halkının gördüğünü belirterek, ''GeçmiÅŸte çay kanunu tasarısının gündeme gelmeyeceÄŸini söylemiÅŸtim. Her zaman dediÄŸim lafın arkasındayım'' dedi. 

     ÇAYKUR'un AK Parti hükümeti döneminde hiçbir ÅŸekilde özelleÅŸtirme kapsamında olmadığını ifade eden ÇırakoÄŸlu, ''BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, çayın garantörüdür. Bu düşünceden hareketle ÇAYKUR'un özelleÅŸmesi AK Parti hükümeti ve BaÅŸbakan ErdoÄŸan döneminde söz konusu olmaz'' diye konuÅŸtu. 

     YaÅŸ çay fiyatı ile ilgili olarak çalışmaların yapılacağını kaydeden ÇırakoÄŸlu, ''Henüz çay fiyatı ile ilgili bir geliÅŸme yok. Enflasyon ve bölgenin hassasiyeti dikkate alınarak yeni bir fiyat belirlenecektir. Her çay kampanyası öncesi Rize Ticaret Borsası, Ziraat Odası ve çeÅŸitli sivil toplum örgütü temsilcilikleri kendilerine göre arzu ettikleri miktarları söyleyebilir. Ama kim ne derse desin henüz böyle bir fiyat belirlemesi gündemde deÄŸil'' diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.