Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Rize Tarihi Birgün Yaşayacak

60. Berlin Film Festivali'nde "Altın Ayı" ödülü alan yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun 'Yusuf Üçlemesi'nin son filmi, filmin çocuk kahramanı Rizeli Bora Altaş'ın oynadığı "Bal", Rize'de tarihi bir gün yaşatacak...



 

60. Berlin Film Festivali'nde "Altın Ayı" ödülü alan yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun 'Yusuf Üçlemesi'nin son filmi, filmin çocuk kahramanı Rizeli Bora Altaş'ın oynadığı "Bal", Rize'de tarihi bir gün yaşanmasını sağlayacak. Bal yarın (pazar) Rize'de galasını yapacak.

ÃœNLÃœLER RÄ°ZE'YE AKACAK

Çekimleri Rize'nin ÇamlıhemÅŸin ilçesinde gerçekleÅŸtirilen ve 9 Nisan'da seyirciyle buluÅŸan filmde, Rizeli Bora AltaÅŸ (Yusuf), Erdal BeÅŸikçioÄŸlu (Yakup) ve Tülin Özen (Zehra) rol aldı.

Pazar günü Rize'de Pembe Köşk Sinemaları'nda saat: 14.30'da galasını gerçekleştirecek Altın Ayı ödüllü Bal'ın oyuncu kadrosuna Rize'de yoğun ilgi olması beklenirken bu ilginin en büyüğününde filmin çocuk karakteri Yusuf (Bora Altaş)'a olması bekleniyor.

bal-bora-altas.jpg

Öte yandan filmin galasına katılmak üzere siyaset, sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü kişinin Rize'ye geleceği ve filmin galasına katılacağı tahmin ediliyor.

bal-bora-altas-1.jpg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.