Sosyal Medya

GÃœNCEL

Valinin kalıbına tüküreyim

Türkiye'nin dilindeki iki sevimli öğrenci Beyaz Şov'a konuk oldu. Gizem Bera hem valiyi hem de Beyaz'ı bir güzel payladı.



Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un dün akşamki sürprizlerinden biri de Türkiye'nin konuştuğu Bursalı sınıf başkanları oldu.

İnternette tıklanma rekorları kıran sınıf başkanları dün akşam Beyaz'da konuk olarak ağırlandı. Tam bir kahkaha tufanı yaşanan programda sınıf başkanı yardımcısı olan küçük kızın sözleri ise Beyaz'a zor anlar yaşattı.

 

 Babaya iÅŸ teklifi yağıyor
Bursa Orhan gazi Atatürk İlköğretim Okulu üçüncü sınıf ögrencisi Havva Mutlu sınıf başkanı Gizem Bera ise onun yardımcısı.. Bera'nın babası Geçen yıl iş kazası geçirdi ve sağlık sorunları nedeniyle bir süre işe gidemedi. Gizem Bera dışında 5 çocuğu olan Yüksel, bu görüntülerden sonra onlarca iş teklifi aldığını söylüyor.

KALIBINA TÃœKÃœREYÄ°M

Öğretmeninin canlı yayına çıkmasına izin vermeyen valiliğiğe sitem etti. Gizem Bera Yüksel, "Bizim Cemal Akkuş öğretmenimiz var. Ona buradan kucak dolusu selamlarımı gönderiyorum. Onu bu canlı yayına koyamadılar. Valilik izin vermemiş. Onların kalıplarına tüküreyim. Orada oturuyorlar sıcak yerde. Benim öğretmenimden ne istedin" diye konuştu.

GÃœLMEYÄ°N HA

Beyazıt Öztürk eliyle minik Gizem'in ağzını kapatarak konuşmasını engelledi. Küçük kızın yaşadıklarını anlatırken gülen stüdyodakileri ''Gülmeyin ha!!!'' diyerek de azarladı.

 Babam bot alamıyor      

Ä°zlenme rekorları kıran video karne günü hatıra olsun diye öğretmeni tarafından çekilmiÅŸti.   Görüntülerde ayağındaki yırtık botu göstererek okula gelirken ayağının ıslandığını söyleyen minik öğrenci, arkadaşının botunu göstererek 'benim babam-annem böyle bot alamıyor' diyordu.

DÃœMDÃœZ GÄ°DÄ°YOR

Gizem Bera Yüksel'in sözleri üzerine Beyazıt Öztürk, ?Sinir var, büyük sinir, Gizem'i bırakırsam dümdüz gidiyor? dedi. Gizem?in sözlerinden korkan Beyazıt Öztürk, daha sonra konuşmak isteyen Gizem?in söyleyeceklerini önce kulağına anlatmasını istedi.

BEYAZ ÇOK GEVEZE

Gizem Bera'yı susturmak ne mümkün. Kendisiyle oynadığını fark eden Gizem, Beyaz'ı fena bozdu.. Ardakaşlarına ve sevdiklerine selam söylerken araya giren Beyaz'a tepkisini anında gösterdi.

Gizem Bera "Sen de her ÅŸeyi anlatmasan olmaz mı?" Sus bi! Bu çok geveze arkadaÅŸlar" deyince stüdyodaki konuklardan alkış aldı.

KALIBINA TÃœKÃœREYÄ°M

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.