Sosyal Medya

SPOR

Ä°stanbul'da dev buluÅŸma

1967 Trabzonsporlular Derneği Güngören cevizlik tesislerinde kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.



Teknik direktör Åženol GüneÅŸ, Trabzonspor yöneticileri Mahmut Aksu, Dr. Ä°rfan ÇoÅŸkun, Alihan Ekinci, eski Trabzonsporlu yöneticilerden Taylan Ãœner ve Erdal Atalay, Eski efsane Futbolcu Hüseyin Tok,  Güngören Kaymakamı Seyfettin AzizoÄŸlu, Güngören Belediyesi BaÅŸkan yardımcı Fatih Özçiçek, Ä°ÅŸ adamları, bürokratlar ve 250'ye aÅŸkın  Dernek üyelerinin katılımıyla coÅŸkulu bir ÅŸekilde yapıldı.

Programı sunan Oflu Ali anlattığı fıkralarla konukları güldürürken ince esprileriyle konuklara, Teknik Direktör Şenol Güneş'e sahip çıkılması gerektiği mesajını verdi.

İlk sözü alan 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu , 1967 Trabzonsporlular Derneğini geleneksel olarak düzenlediği bu buluşmanın amacının Trabzonspor ile Trabzonsporlular arasında bağı kuvvetlendirmek ve bu bağın hiç bir zaman kopmayacağını belirterek konuşmasına başladı.

Başkan, 25 yıl şampiyon olamamış bir takımın şampiyonluk duygusunun nasıl bir duygu olduğunu bilmeyen milyonlarca gençlerin olduğunu ve artık başarı gelmesini istiyoruz diye sözlerini sürdürdü.

Hatayoğlu: "Yeni teknik direktörümüzün zor bir göreve soyunduğunu, onun üzerindeki yük neredeyse 25 senenin yükü. Bunun bilencindeyiz. Sayın Güneş'e kayıtsız şartsız destek verilmesini gerektiğini düşünüyoruz. Yönetim kurullarının da bütün yükü teknik direktöre yükleme yanlışlığından düşmelerini istiyoruz." diye devam etti.

Trabzonspor yönetimi, teknik direktörü, medyası ve tüm camiasıyla hedef ve amaç bütünlüğü içinde olmalıdır. Bu sadece futbolda değil tüm branşlarda olmalıdır.

2016 Avrupa şampiyonasında Trabzon'u dışlayan TFF'ye de atıfta bulunan Hatayoğlu şunları söyledi: " İstanbul'dan sonra şampiyonlukları yaşamış tek kentin takımı Trabzon şehrine 2016 Avrupa Şampiyonasında yer almaması büyük talihsizliktir".

ÅžENOL GÃœNEÅž'TEN UMUT MESAJLARI

Daha sonra kürsüye çıkan Şenol Güneş ise Trabzonspor'un bulunduğu sıralamanın kendilerini rahatsız ettiğini belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

 

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin geleneksel kahvaltısında konuşan Şenol Güneş,sonuçlardan memnun olmadıklarını Trabzonspor olarak daha üst sırada olmaları gerektiğini ifade etti. Güneş şöyle konuştu:

 

"Gelişen şartlar, aldığımız sonuçlar ve sıralamada 6. sıradayız. İkinci arıya daha olumlu başlamak zorundayız. İlk yarıda hoca değişikliği, oyuncuların zan zaman moralsizlikleri ve diğer sıkıntıları dikkate alırsak, aldığımız sonuçlar her şey rağmen çok olumsuz. Bu oyuncuların daha iyi sonuçlar alabileceğini düşünüyordum. Benim dönemimde de yine geldikten sonra Fenerbahçe maçını kaybettik. Kötü bir maçtı. Kazansaydık ara kapanabilirdi. Şu anda sıkıntılı durumdayız. Ama Trabzonspor'un gelecekten umutları bitmedi. İkinci yarıda her şeye rağmen önce bulunduğumuz yerden yukarı çıkmak için çalışacağız. Ama daha da önemlisi ilkeli dürüst, kaliteli futbol oynamak zorundayız. Herkesin beğeneceği bir Trabzonpor yaratmak istiyoruz. Elinizde bulunan kadrodan bunu çıkartmaya çalışacağız. Transferde oyuncu da bakıyoruz, mümkünse alacağız."

TEKKE'DE SORUN YOK

"Fatih Tekke ile ilgili kendisiyle sorun yok. Karşı tarafın bir talebi var.  O talep üzerinde pazarlık yapılıyor ve onu bekliyoruz. EÄŸer karşı taraf verilen paraya evet derse o zaman sonuç olur ama aksi halde sene sonunu beklemek durumunda kalırız gibi gözüküyor. Hiç bir oyuncuyu bırakmayı düşünmüyorum. Gökhan beÄŸendiÄŸimiz bir oyuncu. Ama ÅŸu andaki performansı eksik. O da bunu biliyor ve moralsiz. Trabzonspor'da oynayan her oyuncu deÄŸerlidir. Gökhan ekonomik deÄŸeri yüksek bir oyuncu, o yüzden Gökhan'ın da buna alışması ve aÅŸması gerekiyor. BU söylemlerin hem ona, hem de Trabzonspor'a zarar verdiÄŸini düşünüyorum. Ä°kinci yarıda çok daha farklı bir Gökhan olmasını istiyorum. Ama herhangi bir geliÅŸme olur ve gitmeyi çok isterse, Trabzonspor'un beklentilerine cevap verirse ekonomik olarak o zaman düşünülebilir. Åžu anda teknik olarak Gökhan'ın Trabzonspor'da bir savaÅŸ vermesini bekliyorum. Hem kendi adına, kariyeri adına, hem de Trabzonspor'a katkı adına. GeldiÄŸimden beri onu söyleye çalışım. Son Galatasaray maçında o ÅŸansı bu yüzden ilk baÅŸta ona verdim. "

"UMUT Ä°YÄ° NÄ°YETLÄ°"

Umut iyi niyetli olduğunu ama saha sonucu açısından o gayretine rağmen sonuç alamıyor. Saha içinde sıkıntılar olduğunu söyledim. O da normal. İyi niyetli, yürekten oynuyor, ama netice alamadığı zaman o da rahatsız oluyor, biz de.

"KORELİ OYUNCU DÜŞÜNMÜYORUM"

Önce iyi futbol oynamalıyız. Saha sonuçları da olmalı ama eğer kötü futbolla saha sonucu alıyorsanız; bu sizi taşımaz. İyi futbolla iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Öncelikle futbol anlayışımız daha üst seviyeye çıkaracağız. Sebepleri ne olursa olsun, mazeretlerle sahaya çıkamayız. Devamlı şikayetçi olan, moralim bozuk demekle futbol oynayamayız. Bunları geride bırakarak yeni döneme başlayacağız. 8 yabancı oyuncumuz olduğu için değişiklik ancak gidecek oyunculara bağlı.Yerli oyuncu zaten bırakmayı düşünmüyorum. Ama yerli ya da yabancı gidecek oyuncu mutlaka kulübün ekonomik beklentilerine cevap vermeli. Song, Zaten gidecek ama 4 Ocak'ta orada olacak 10 Ocak'ta başlıyor. Sonuçlara göre Şubat başı veya daha önce gelebilir. O bölgede alternatif oyuncularımız var. Onlarla yarışır ve görmüş oluruz. Onlar da iyi oyuncular. Bütün oyuncularımdan memnunum. Elimdeki oyunculardan şikayetçi olmam. Bir oyuncunun eksiğini söylemek onun kötü oyuncu olduğun göstermez ama kötü oynadığını gösterebilir. İkisi farklı.

Daha sonra Mahmut Aksu, İrfan Çoşkun, Taylan Üner, Erdal Atalay, Hüseyin Tok ve Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu'nun konuşmalarında günün anlam ve önemini belirten kısa konuşmalar yaparak organizasyon sona erdi..

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.