Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

14 ödülün sahipleri kimler olacak?

Mavi Karadeniz Video Müzik Ödülleri için geri sayım başladı



Mavi Karadeniz TV tarafından bu yıl ilki düzenlenen Karadeniz sanatçılarına yönelik "Video Müzik Ödülleri" 23 Aralık Çarşamba akşamı sahiplerini bulacak

TRABZON - Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, Video Müzik Ödülleri töreniyle ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Gücümüzü Karadeniz ve Karadeniz insanından alıyor ve bir ilki gerçekleştiriyoruz. Attığı her adımda insanımızı ve kültürümüzü ön planda tutmayı gaye edinen Mavi Karadeniz TV olarak kültürümüze hizmet eden sanatçıları hizmetlerinden dolayı Karadenizliler adına ödüllendirmeye karar verdik.
OLTADA HORON
TEPEN HAMSÄ°
Dev bir organizasyon ve birbirinden değerli katılımcıların iştirakiyle 23 Aralık 2009 Çarşamba günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde Karadeniz Video Müzik Ödülleri ile 14 ayrı kategoride sanatçılarımız sizlerden gelen oylar neticesinde ödüllerine kavuşacak.
Biz Mavi Karadeniz ailesi olarak halkımızı ve topraklarımızı tanıyor Karadeniz'e ve Karadeniz insanına layık olmak için çalışıyoruz. Kültürümüzü baş tacımız olarak görüyor ve bu kültürü bizden sonraki nesillere sağlıklı bir şekilde iletmek için gayret gösteriyoruz.
Kimi zaman yaylalarda ılgıt ılgıt esen rüzgar, kimi zaman karaya vuran hırçın bir dalga, kimi zaman çay bahçesinde açan tomurcuk, kimi zaman oltada horon tepen hamsi, kimi zaman Zigana?ya, Kaçkar?a düşen kar tanesidir...
Karadeniz insanı bütün özelliklerini bu nadide topraklardan almıştır. Kemençe olmuş sevincini, ağıtını dile getirmiştir. Tulum olup sevdasını notalara dökmüştür. Temel fıkralarıyla gülücük olmuştur yüzlerde. Mertliği ve vefakarlığı ile taht kurmuştur gönüllerde."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.