Sosyal Medya

BÖLGEHABER

RÄ°ZE GEZÄ°SÄ°NDE RAHATSIZLANDI (VÄ°DEO)

Başbakan Erdoğan Rize'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kara yolu ile Trabzon'dan Rize'ye geldi. Erdoğan, Trabzon Rize il sınırındaki İyidere ilçe girişinde vatandaşlar ve AK Partililerce karşılandı.





Otobüsten inerek kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Erdoğan'a burada çiçek takdim edildi. Halk oyunları ekibinin gösteri sunduğu karşılamada Erdoğan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.Başbakan Erdoğan, daha sonra otobüse binerek çeşitli programlara katılmak üzere il merkezine hareket etti.

Otobüsün hareketi öncesinde vatandaşlara Başbakan Erdoğan'ın kent merkezindeki programa yetişmek için karşılama töreninde fazla kalamayacağı duyurusu yapıldı.
Karşılama töreninde havai fişekler de patlatıldı.

BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, daha sonra  Rize Ä°lahiyat Fakültesi Camisi'nin açılışını yaptı.Açılışa, ErdoÄŸan'ın yanı sıra, Tarım ve KöyiÅŸleri Bakanı Mehdi Eker, Bayındırlık ve Ä°skan Bakanı Mustafa Demir,

Devlet Bakanı Faruk Özak, Devlet Bakanı Faruk Çelik, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurdeleyi keserek açılışı yapan BaÅŸbakan ErdoÄŸan, camiyi gezdi. Dışarıda kendisini bekleyen vatandaÅŸlar ile bir süre sohbet eden ve fotoÄŸraf çektiren ErdoÄŸan, Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı Müftü Yusuf Karali EÄŸitim Merkezi'nin açılışını yapmak üzere buradan ayrıldı. 

Başbakan Erdoğan?ın sesinin kesilmesi nedeniyle konuşmasını iptal ettiği belirtildi. Törenler boyunca oldukça yorgun görünen Başbakanın zaman zaman göz kapaklarının da düştüğü görüldü.

Başbakan Erdoğan, valiliği ve belediyeyi ziyaret etmek üzere eğitim merkezinden ayrıldıktan sonra bu ziyaretlerini de iptal ederek rahatsızlığı sebebiyle dinlenmek üzere doğrudan Güneysu?daki evine çıktı


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.