Sosyal Medya

SPOR

Şansal rotayı çizdi

Rizespor ilk yarının kalan iki maçında 6 puan hedefliyor



Teknik Patron Mehmet Şansal, ?Ligin ilk yarısında kalan iki maçımızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bunun için çok savaşmamız ve sahada mücadele gücümüzü artırmamız gerektiğini biliyoruz'' diye konuştu
SONUNA KADAR
Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal ligin ilk yarısının son iki maçında 6 puan almayı amaçladıklarını ifade etti. Göreve galibiyet ile başlamanın moral açısından önemli olduğunu belirten Şansal, ''Göreve geldiğimiz ilk karşılaşmada Mersin İdmanyurdu'nu 4-0 gibi net bir skorla yenmek, hem bizim hem de takım içim olumlu etki oldu. Önemli olan bu olumlu havayı lig boyunca sürdürmek. Bunun için bütünlük, birlik ve beraberlik çok önemli. Bu bütünlüğü sağlamak için kentin takıma ve camiaya sahip çıkması lazım. Hepimizin ortak paydası Çaykur Rizespor'un başarısı. Bunu yakalamak için mücadele edeceğiz'' dedi.
İKİ MAÇ ÖNEMLİ
Hafta sonu deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Şansal, ''Hafta boyunca yapacağımız çalışmalarla bu maça hazırlanacağız. Bucaspor maçı sonrası Kocaelispor ile sahamızda karşılaşarak ilk yarıyı tamamlayacağız. Bu iki maç bizim için çok önemli. Bu maçlarda yara almamalıyız. Ligin ilk yarısında kalan iki maçımızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bunun için çok savaşmamız ve sahada mücadele gücümüzü artırmamız gerektiğini biliyoruz'' diye konuştu. Şansal, ligin ilk yarısında puan kaybı yaşamamaları halinde ikinci yarının kendileri için çok daha iyi geçeceğini sözlerine ekledi.

Geleceğe artık umutla bakıyoruz

Mersin İdmanyurdu galibiyetinin takımda çok şeyi değiştirdiğini vurgulayan Rizespor?un tecrübeli oyuncusu Kemal Aslan, ?İşler Mersin İdmanyurdu maçını kadar iyi gitmiyordu. Bu duruma son vermek yeniden ayağa kalkmak için Mersin karşılaşması Rizespor için kırılma anı olmuştur. Alınan galibiyet takımı yeniden zirve havasına soktu. Geleceğe daha bir umutla bakmamısı sağladı.Şimdi önümüzde çok önemli Buca maçı var. Bu engeli de kayıpsız geçerek çıkışımızı sürdüreceğiz? şeklinde konuştu.

 Hedef Bucaspor

Rizespor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Rizespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Buca maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdürüyor. Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle kendine gelen Yeşil-Mavililer güçlü rakibini de devirerek zirve yürüyüşünü sürdürmekte kararlı. Teknik Direktör Mehmet Şansal yönetiminde yapılan çalışmada futbolcuların hırslı oluşları gözlerden kaçmadı. Şansal futbolcularına fizik ve kondisyona dayalı bir çalışma gerçekleştirirken daha teknik ve taktiği dayalı bir idman yaptırdı. Futbolcuların çalışmadaki hırsı Şansal?ın yüzünü güldürürken tecrübeli çalıştırıcının Buca karşısına Mersin İdmanyurdu maçındaki 11?i sahaya süreceği ifade ediliyor.


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.