Sosyal Medya

Çamlıhemşin'de içme suyu sorunu

Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, ilçede yaşanılan içme suyu sorununda, ellerinde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşattıkları Merkez Mahallesi sakinlerinden özür diledi.



Ayder53 / Bülent Ä°smailoÄŸlu'nun haberi...



     Melek, yaptığı açıklamada, içme suyu ana ÅŸebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle 4 günden bu yana ilçede aralıklarla su kesintisi yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.



     Ana ÅŸebekenin yıllar önce o günün imkanları ile döÅŸendiÄŸini, bu nedenle oldukça sorunlu olduÄŸuna iÅŸaret eden Melek, ''ÖrneÄŸin hat boyunca bir tane bile kontrol vanası yok ve ÅŸebeke çok eski. Kaçağın nerede olduÄŸunu bulabilmek için bir kaç yerden kazı yaparak arızayı bulmaya çalışıyoruz. Havaların sürekli yağışlı geçmesi nedeniyle sızıntının nereden olduÄŸunu bulmamız oldukça zorlaşıyor.'' dedi. 



     Yaptıkları kazılar sonucu ilçe merkezi çıkışına kadar hatta sorun olmadığını belirlediklerini kaydeden Melek, ''Okullarımızda eÄŸitim ve öÄŸretim devam ettiÄŸinden uzun süreli kesinti de yapamıyoruz. Su kaçağının ilçe merkezi çıkışında, çok kısa bir mesafe içerisinde meydana geldiÄŸini düÅŸünüyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaÅŸattığımız Merkez Mahallesi sakinlerimizden özür dileriz'' diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.