Sosyal Medya

BÖLGEHABER

STÖ yöneticileri şehrin en önemli yöneticileridir

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, sivil toplum örgütü temsilcilerinin şehrin en önemli yöneticileri olduğunu söyledi. Karal, Rize Öğretmenevi'nde sivil toplum örgütü yöneticileriyle bir araya geldi.



AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, sivil toplum örgütü temsilcilerinin şehrin en önemli yöneticileri olduğunu söyledi. Karal, Rize Öğretmenevi'nde sivil toplum örgütü yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıya Rize'de bulunan 85 sivil toplum örgütü yöneticisi katıldı.
Rize'nin sorunlarının çözümü için diyalog köprüsü oluşturmayı hedeflediklerini belirten Karal, ''Rize'nin öz değerleri arasında sıkı bir iş birliği oluşturmak istiyoruz. Rize'nin gelişmesi ve kalkınması konusunda yoğunlaşmak ve bu konuda sivil toplum kuruluşlarıyla daha samimi ortamları paylaşmayı hedefliyoruz. Bu toplantılarda siyasi amaç peşinde değil, Rize'ye hizmetin, vatandaşların sorunlarını bir nebze olsun çözmenin peşindeyiz" dedi.
Karal, "Şehrimizin meselelerini hep birlikte konuşalım, sorunlarını birlikte çözelim istiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri şehrin en önemli yöneticileridir. Bunun için amacı Rize'ye hizmet etmek olduğuna inandığımız sivil toplum örgütlerinin getirecekleri projeleri ve çözüm önerilerini önemsiyoruz. Rize yararına olacak projelerin takipçisi olacağız" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.