Sosyal Medya

GÃœNCEL

İTO'da yeni göreve atanan Demir'e ziyaret

ÇAYDEF yönetimi ve Çayeli vakfı yönetimi İstanbul Ticaret Odası Gıda İhtisas Komitesi başkanı, Sayman ve Meclis üyesi Hasan Demir?i makamında ziyaret etti.



ÇAYDEF BaÅŸkanı Yılmaz Hüsrev, Çayeli vakfı meclis baÅŸkanı ve TSE uzmanı Mehmet Hüsrev, Ak Parti Ãœsküdar ilçe yönetim kurulu üyesi Süleyman GedikoÄŸlu, Ä°stanbul Ticaret Odası Gıda Ä°htisas Komitesi baÅŸkanı, Sayman ve Meclis üyesi Rizeli Hasan Demir?i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında ÇAYDEF Başkanı Yılmaz Hüsrev, göreve yeni atanan Hasan Demir?e başarı temennilerinde bulundu. Hüsrev yaptığı konuşmada ilçeleri için birlik ve bütünlük içinde çalışmalarını gerektiğini ifade ederek, ilçemizin gelişmesi için çalışıyoruz. ÇAYDEF olarak elimizden geldiğince insanlara katkı sağlamak amacımız? dedi.


Demir, yaptığı konuşmada Çayeli için ellerinden geleni yapacağını ifade ederek ?Çayeli bizim vatanımız. Ne kadar uzağında olursak olalım kalbimiz Çayeli için atıyor. İlçemizin kalkınması için ve gençlerimize yönelik ne hizmet olursa sizlerin yanında olacağız? dedi.



Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.