Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Eğitim en iyi çözüm yoludur

Gümüşhane Valisi Salihoğlu, Belenli köyündeki okulu ziyaretinde, öğrencilere "Devletin mutluluğu için eğitim en iyi çözüm yolu" nasihatinde bulundu



GÜMÜŞHANE - Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Kelkit ilçesine bağlı Belenli Köyü İlköğretim Okulu?nu ziyaret ederek öğrencilere diş fırçası ve macun hediye etti.
Beraberinde Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın?la ilçenin Belenli köyüne giden Vali Salihoğlu, buradaki ilköğretim okulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir süre görüştü. Zaman zaman beldeleri ve köyleri ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerin de faydalı olduğunu belirten Vali Salihoğlu, "Devletin, toplumun ve bireylerin mutluğu için eğitim en iyi çözüm yoludur. İnsanlığın var olduğu günden beri eğitim, insanları meşgul eden en önemli sorun olmuştur. Eğitim bireyi geliştirdiği oranda ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasını da gerçekleştirdiği için güçlü bir araç olarak kabul edilmektedir. Eğitim, bireyi ve ulusu kalkındırdığı ölçüde önem kazanmaktadır" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.