Sosyal Medya

RÖPORTAJ

Dağda koşmak için 10 kilo verdim

'Kış Masalı'nda köylü güzeli olarak izlediğimiz Duygu Yetiş, Atasay Magazin için bir değişti pir değişti!



Dergiye özel seksi pozlar veren oyuncu, 'Esmer' rolü için tam 10 kilo verdiğini de açıkladı

atv' de ekrana gelen 'Kış Masalı' dizisinde 'Esmer'i canlandıran Duygu Yetiş, oyunculuk serüvenini, dizisini ve moda zevklerini Atasay Magazin dergisine anlattı. İşte Yetiş'ten ilginç açıklamalar:

Oyunculuk maceranız nasıl başladı, anlatır mısınız?
Tiyatroya ortaokul yıllarında oyunculuk yaparak değil, kostüm tasarlayarak başladım. Ancak bir süre sonra kendimi oynarken buldum. Daha sonra okulda hocalarımın tavsiyesi ile Duygu Başara Ajans'a kayıt oldum ve 16 yaşından beri de ekranlardayım. Şu an 24 yaşındayım ve Haliç Üniversitesi konservatuvar bölümü son sınıf öğrencisiyim.

O?LAN ÇOCU?U GİBİYİM
'Kış Masalı'nda ilk kez başrol oynuyorsunuz. Canlandırdığınız 'Esmer' nasıl biri?
'Esmer' güzel bir köylü kızı... Ama biraz hırçın bir kız. Başına buyruk fakat onurlu... Kendine özgü bir felsefesi var, o felsefenin içinde yaşıyor. Dağlarda dolaşarak topladığı otlardan ilaçlar yapıyor. Hayattaki tek yakını olan yengesi ve amcası ile yaşıyor.

'Esmer' ile benzer yönleriniz var mı?
Biraz sertliği olabilir. Eğlenceliyimdir ama benim de biraz oğlan çocuğu tarafım vardır. Ama bunun dışında ortak noktamız yok.

'Annem' dizisinde, lisede okuyan, şehirli bir kızı canlandırıyordunuz. Farklı bir karakter olan 'Esmer' sizi zorladı mı?
Çekimler önce bütün karakterler üzerine uzun uzun konuştuk. Benim sürekli dağlarda koşma durumum olduğu için kondisyon ve fiziksel anlamda da hazırlanmam gerekiyordu. Rol öncesi 10 kilo verdim. Bursa'daki şive durumlarına baktık. Ama gördük ki herhangi bir şiveleri yok, bundan vazgeçtik.

BURSA'DA YAŞAM ÇOK GÜZEL
Bu rolü kabul etmenizde en büyük etken ne oldu?
Bir kere çok güzel bir hikaye... Ayrıca usta isimler de olduğu için seve seve kabul ettim.

Çekimler Bursa'da gerçekleştiriliyor. Peki set dışında günleriniz nasıl geçiyor?
Orada bir otelde kalıyoruz. Kendimize birçok akvitive bulabiliyoruz. Zaten genellikle ben sette oluyorum. Bursa'nın o nefis doğası içinde çekim yaptığımız için, şehrin hemen her köşesi bizim setimiz gibi... Böylece her yerini de görmüş oluyoruz. Arada bir de İstanbul'a gidiyoruz.

Oyunculuktaki hedefleriniz neler? Mesela sinema projesi var mı yakın zamanda?
Zamana değil, projenin doğru olmasına bakıyorum. Sinemada benim için doğru olan bir proje mutlaka olacaktır. Sinema bambaşka bir duygu, inşallah ben de tadarım o keyfi... Ama yakın zamanda değil...

"Asla oynamam" dediğiniz rol var mı?
Bana ve hayat görüşlerime uygun her rolü oynarım. Çünkü kendi çizginin dışına çıktığın zaman bambaşka bir yere gidersin. Aslında benim tek derdim iyi oyuncu olmak. Oyunculuğumu kanıtlayabildiğim noktada varım. Kaşımın, gözümün derdinde değilim.

ESMER'İN TEK AMACI ÇOCU?UNA KAVUŞMAK '
Kış Masalı'nda bu gece:
Masum, Esmer'i olaylardan uzak tutabilmek için uzak bir sahil kasabasına götürür. Ancak Ali Murat'ın Esmer'in peşini bırakmaya niyeti yoktur. Adamları vasıtasıyla aşıkların kaldığı yeri bulur. Ancak onların beraberliklerini hiçbir şekilde engelleyemeyeceğini fark edince, Esmer'e bebeklerinin yaşadığını söyler. Esmer için artık hiçbir şeyin önemi kalmamıştır, çocuğuna kavuşmak dışında...

DÄ°ZÄ°DEKÄ° KÃœPELERÄ° ANNEANNEM BANA BEBEKKEN TAKMIÅž
Alışverişle aranız nasıl? En çok ne almayı seversiniz mesela?
Tam bir ayakkabı tutkunuyum. Aklınıza gelebilecek her yerden ve markadan ayakkabı alabilirim. Kıyafet konusunda da marka takıntım yoktur. Ama katılmam gereken özel gecelerde, kostümlerimi birkaç yakın arkadaşım hazırlıyor.

Takı kullanmayı sever misiniz?
Küpe ve yüzük takmayı çok severim. Sarı değil ama pembe ve beyaz altın kullanmayı tercih ederim. Farklı ve güzel taşlardan yapılan takılara da bayılıyorum. Bu arada dizide 'Esmer'in kullandığı küpeler benim için çok özel... Onlar anneanemin bebekken bana aldığı küpeler...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.