Sosyal Medya

POLİTİKA

Sarıgül'den Erdoğan'a destek!

Parti çalışmaları içindeki Mustafa Sarıgül Erdoğan'a destek verdi. Tabii bu arada muhalefete de yani CHP'ye de muhalefet etti!



Türkiye Değişim Hareketi Lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, domuz gribini iktidarın getirmediğini belirterek, "Başbakan insanları tahrik etse, `herkes aşıya koşsun' derse ne olaca? Hastane kapıları ne olur? Herkesin sorumluluğunun bilinci içerisinde davranması lazım" dedi.

Bolu Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Abant Palace Otel'de 3 gündür kurmaylarıyla parti programları ve tüzüğünü hazırlayan Mustafa Sarıgül, Cuma namazını kılmak için doğa harikasına 3 kilometre uzaklıktaki Örencik Köyü'ne gitti. Namazdan önce köyü gezen Sarıgül, vatandaşlarla sohbet edip, köylü kadınların elini öptü.

DOMUZ GRİBİNİ İKTİDAR GETİRMEDİ YA!
Domuz gribi aşısı ille ilgili tartışmalara da değinen Sarıgül, şöyle konuştu: "Başbakan olmayacağım derken, Türkiye'de şu anda binlerce aşı var mı? Başbakan insanları tahrik etse, `herkes aşıya koşsun' derse ne olacak. Hastane kapıları ne olur. Herkesin sorumluluğunun bilinci içerisinde davranması lazım. Muhalefet her zaman olduğu gibi eleştiriyor. Laf olsun torba dolsun diye konuşuyor. Bunlar doğru değil. Başbakan'ın da, muhalefet liderinin de devlet adamı gibi davranması lazım. Bir tehlike varsa tabi ki herkesin aşı olması lazım. Herkesin sağlığa önem vermesi lazım. Çünkü biz bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlık diyoruz. Biz Türkiye'de insanlarımızın sıhhatlerini ilgilendiren bir domuz gribi varsa, onun üzerinden siyaset yapmayacağız. Domuz gribini bugünkü iktidar getirmedi. Muhalefet de getirmedi. Dünyanın her tarafında var. Biz bunları yaparken bayrağımıza ve toprağımıza halel getirmeyecek, ufak oy hesapları ile yaklaşmayacağız. Biz bu noktada tedbir almak için uğraşacağız. Kimse birbiri ile öpüşmeyecek, tokalaşmayacak, mümkün mertebede herkes duyarlı olacak." 

BU?DAY ELEDİ, KAZLARI SEVDİ

Bahçesinde buğday eleyen 75 yaşındaki Huri Yoldaş'ı gören Sarıgül, yanına giderek aldığı elekle buğday eledi. Sarıgül köyün içerisinde gezen kazları da sevdi.

Örencik Camisi'nde Cuma namazını kıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nin yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

KARALAMADAN MUHALEFET YAPMA SİNYALİ

"Türkiye'nin her tarafında yeni bir enerjiye, yeni bir heyecana, yeni bir hayat sahasına ihtiyaç var. Şu anda görüyorum ki iktidar yorgun, heyecanı kalmadı. Muhalefet ise basiretsiz ve yıllardan beri sadece muhalefet görevini yapıyor. Türkiye Değişim Hareketi farklı şeyler söylüyor. Kötüleme olmadan, şikayet olmadan, karalama olmadan çare olmak için yollarda olacak. Türkiye Değişim Hareketi'nde görev alan herkes mütevazı olarak, böbürlenmeden yoluna devam edecek. Kibirlenen ve böbürlenenleri Allah da sevmez, kul da sevmez. Türkiye'nin yeni bir enerjiye, yeni bir dinamizme ihtiyacı var." 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.