Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Hiçbirimiz Atatürk?ten akıllı değiliz

CHP Artvin Milletvekili Arifağaoğlu, "Başbakan dahil hiçbirimiz Atatürk?ten daha akıllı değiliz"



ARTVİN - CHP Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu, hükümetin 'Demokratik açılım' projesine tepki gösterdi.
Atatürk'ün gerçekleştirmediği açılım projesini hükümetin yapmaya çalıştığını dile getiren Arifağaoğlu, "Bugünkü yöneticiler, Başbakan dahil 72 milyon, hiçbirimiz Atatürk'ten daha akıllı değiliz" dedi.
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile birlikte memleketi Artvin'e geçmek üzere Erzurum'a giden Arifağaoğlu, partisinin Erzurum İl Teşkilatı binasında basın toplantısı düzenledi. Hükümetin demokratik ve Ermeni açılımını eleştiren CHP Milletvekili Arifağaoğlu, Atatürk'ün Cumhuriyeti kurduktan sonra istese demokratik açılımı gerçekleştirebileceğini, ancak bunu üniter yapıyı bozacağı için yapmadığını öne sürdü.
Başbakan Erdoğan'ın ve Türkiye'de yaşayan hiç kimsenin Atatürk'ten daha zeki ve ileri görüşlü olamayacağını dile getiren Arifağaoğlu, şöyle konuştu: "Her ülkenin resmi dili olacak, yoksa parçalanırız. Üniter devlet, laik devlet, tek millet, tek bayrak bizi birleştirir. Atatürk bunları yapmasaydı biz ayrılırdık arkadaşlar.
Atatürk çok doğru yapmıştır. Bugünkü yöneticiler, Başbakan dâhil, 72 milyon, hiçbirimiz Atatürk'ten daha akıllı değiliz."


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.