Sosyal Medya

Sağlık

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca'yı Kaybettik

Rizeli Büyük Alimlerden, Emekli Vaaz Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi, tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi?nde hakkın rahmetine kavuştu.



Ajans53 Haber Merkezi / 03:50) 12 gün önce Akciğer yetmezliğine bağlı nefes darlığı şikayetiyle, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisi Yoğun Bakım Ünitesi?nde tedavi altına alınan Mustafa Yıldız Hoca Efendi, gece saat 01:45 sıralarında vefat etti. Vefat haberinin duyulmasının ardından başta yakınları olmak üzere sevenleri ve yetiştirdiği talebeleri hastaneye akın etti. Gözyaşlarını tutamayan Hoca efendinin sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

 

Cenaze namazının tarihi ve yeri belli oldu

 

Vefat haberinin ardından hastanede bir araya gelen Hoca efendinin yakınları, sevenleri ve talebeleri ile kentin önde gelen din görevlileri cenaze programını kararlaştırdı. Buna göre Mustafa Yıldız Hoca efendinin cenazesi 20.10.2009 Salı Günü Öğlen namazına müteakip Şeyh Camiinde kılınarak Güneysu ilçesi Zavendik köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Ajans53 olarak Mustafa Yıldız Hoca Efendiye Allah?tan rahmet, kederli yakınları ile sevenleri ve yılladır yetiştirdiği binlerce imam, müftü ve din görevlileri talebelerine başsağlığı dileriz.

Mustafa Yıldız Hoca Efendi, bir süre önce Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz ile bir araya gelerek sohbet etmişti.

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi, Başbakan Erdoğan`ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ile bir arada..

Hoca efendi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı`nın oğlunun düğününe katılmıştı. Hoca efendi Burada Başkan Bakırcı ve Kale Camii İmamhatibi talebesi Abdülkadir Kara ile sohbet etmişti.

  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.