Sosyal Medya

SPOR

RİZE'DEN TARAFTARA SA?DUYU ÇA?RISI

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik ve futbolcular yaptıkları açıklamalarda taraftarlara sağduyu çağrısında bulundular.



GÖKTÜRK FIRAT
Bank Asya 1. Lig'de Gaziantepspor karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyetten sonra 10 kişi kalmasına rağmen Kayseri Erciyesspor'u kendi evinde 2-0 mağlup ederek moral depolayan Çaykur Rizespor'da maçta çıkan olaylar nedeniyle buruk bir sevinç yaşanıyor.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik ve futbolcular taraftarlara seslenerek sağduyu çağrısında bulundular. Çaykur Rizesporlu futbolcu Engin yaptığı açıklamada "Taraftarlarımızın sağduyulu olmalarını istiyoruz. Tabi ki haklı olarak Rizespor'un hakkının yenmemesini istiyorlar. Bizde bunu istiyoruz. Ama maalesef hakemlerde hata yapıyor. Onlarda insan. Rizespor'a yakışır şekilde tepki göstermeliyiz ama bunu sert bir şekilde ortaya koymamamız lazım. Şimdi kulübümüzün ceza alması söz konusu. Konya maçını dışarıda yada seyircisiz oynayabiliriz. Biz taraftarımızı yanımızda istiyoruz. Onların vereceği destek bizim için çok önemli" dedi.

Mithat ise açıklamasında hafta sonu deplasmanda oynayacakları Çanakkale Dardanelspor maçını kazanmak istediklerini kaydederek "Dardanel maçını alarak kazanmaya alışmış, kazanmayı öğrenmiş bir takım olmak istiyoruz. Bu ligde en önemli şey kazanmaya alışmak. Kazanıp puanları aldıkça üst sıralarda olup ligi en iyi şekilde istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Oktay Çevik ise öfkelenmek için erken olduğu ifade ederek "Ben şu anda sadece şunu söylemek istiyorum. Bugün Rizespor'un içerisinde bulunduğu ortam geçmişteki en kötü günlerden daha kötü değil. Biz tez canlı insanlarız. Her şey bir anda olsun istiyoruz. Ama ben Rizeliler'den biraz sabırlı olmalarını istiyorum. Biraz sabırlı olalım. Hiçbir şey geçmişten daha kötü değil. Aksine çok daha iyiye gidiyor. Panik yapmak için, öfkelenmek için daha 8. hafta çok erken" şeklinde konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizesporlu futbolcular bir günlük iznin ardından hafta sonu deplasmanda oynayacakları Çanakkale Dardanelspor müsabakası hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör Oktay Çevik nezaretindeki yaptıkları çalışma ile başladılar.

Çalışmada hafif sakatlıkları bulunan Murat ve Umut doktor nezaretinde düz koşu yaparken, kart cezalısı olan Evren'in dışında Çanakkale Dardanelspor maçı öncesi bir eksik bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.