Sosyal Medya

Birlik, beraberlik için elimden geleni yaparım

Bordo-Mavili ekibin Onursal Başkanı M.Ali Yılmaz?dan camiaya mesaj:



YILMAZ: ?Ben Onursal Başkan olarak kulübün varlığı beraberliğin tesisi konusunda elimden gelini yaparım. Yalnızca bu konuyla ilgilenirim?

YILMAZ: ?İnsanlar bana bir şey sorarsa görüşlerimi aktarırım. Başka türlü kongreyle ilgili herhangi bir gelişmenin olması söz konusu değil?


BUNUN GEÇMİŞİ VAR!
Trabzonspor Onursal Başkanı M.Ali Yılmaz, trabzonunsesi.com internet sitesine yaptığı açıklamalarda camiaya öğütlerde bulundu. Yılmaz, Trabzonspor'da bugünkü yaşanan karışıklık kongreden kaynaklanmadığının altını çizerken, ?Bunun geçmişi var. Göreve gelirken kamuoyuna bir şey vaat eden anlayış, bugün bunların hiçbirini yerine getirmemiş ve hayal kırklığı yaşatmıştır. Kurumun hakkını, hukukun koruma konusunda sınıfta kaldılar? dedi.
HÄ°MAYEYE GÄ°RMEYÄ°Z!
?Seçilmesi sırasında Federasyonla işbirliği içine giren yönetim, sonrasında himayesi altına girdiği Federasyonla ters düşmüştür. Trabzonspor kimsenin himayesine girmeyecek kadar büyük bir camiadır. Trabzonspor himayeye girmez himaye eder. Trabzonspor artık cebinden para verebilecek yöneticiler bulamaz. Trabzonspor'da belirtilen rakamlar eğer doğru ise bu yükün altına girecek kişi yok denecek kadar azdır.?
YARDIM Ä°STERSELER
?Trabzonspor'un Genel Kurul'unda kimler aday olacak, gelişmeler ne yönde olacak bilmiyorum. Açıkçası içine de dalmıyorum. Ben Onursal Başkan olarak kulübün varlığı beraberliğin tesisi konusunda elimden gelini yaparım. Yalnızca bu konuyla ilgilenirim, İnsanlar bana bir şey sorarsa görüşlerimi aktarırım. Başka türlü kongreyle ilgili herhangi bir gelişmenin olması söz konusu değil.?


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.