Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Mükemmel Sınıflar!

Trabzon Sürmene Kaymakamlığı?nın başlatmış olduğu `Mükemmel Sınıflar` projesine destek olmak amacıyla, tamamlanmış sınıflar Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık tarafından eğitime açıldı.



Oylum Ä°lköğretim Okulu?nda gerçekleÅŸtirilen açılış töreni, saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal marşının okunmasıyla baÅŸladı.  Tamamlanan 11 dersliÄŸin yapılmasında emeÄŸi geçen Sürmene Oylum Beldesi Kültür ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi BaÅŸkanı Åženol Bıyık, projeye destek veren tüm iÅŸadamları ve Belde halkına teÅŸekkür etti. Eskiden kendilerinin çok zor ÅŸartlarda eÄŸitim gördüğünü ifade eden Bıyık, "Åžimdiki nesil ÅŸanslı, bu imkânların çok azı bizim zamanımızda vardı, umarım bu eÄŸitim yuvalarından devlete ve millete hayırlı nesiller yetiÅŸir" dedi.

 

 

Oylum`un otuz bin nüfusu bulunduğunu, ancak şartların elvermemesi nedeni ile Beldede göç yaşandığını belirten Bıyık, "Biz beldemize yatırım yapılmasını istiyoruz, iş adamlarımızdan da gereken desteği alacağız, bir hayırseverden işadamımızdan lise yapılması sözünü aldık, fakat yolumuz çok kötü, Sayın Valimizden bu konuda bizlere destek olmasını bekliyoruz" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.