Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Hacımüftüoğlu'nu ziyaret ettiler

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz ve beraberinde özellikle kurtarma çalışmalarında büyük başarı gösteren Karadeniz Dalgıçlar kulübü Başkan ve yöneticilerini kabul ederek başarılarından ötürü kutladı.



Haber/foto: Hayrettin Birkan

 

  Rize Valisi Seyfullah HacımüftüoÄŸlu göreve yeni baÅŸlaması nedeniyle sivil toplum kuruluÅŸ temsilcilerini kabul etmeye devam ediyor. Rize Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz ve beraberindeki son dönemlerde özellikle kurtarma çalışmalarında büyük baÅŸarı gösteren kısa adı KDD olan Karadeniz  Dalgıçları kulübü BaÅŸkanı Rıza Birkan, Sus sporları il Temsilcisi Burak ÇakıroÄŸlu ve yönetim kulübü üyeleri,  Dr. Mustafa Tepe, Dalgıçlar; Lale Åžirin Birkan, Ä°lkay AkkuÅŸ, BaÅŸak AÄŸanoÄŸlu Vali Seyfullah HacımüftüoÄŸlu?nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp yönetimince Valiye çiçek ve Su altında çekilen bir balık foto tablosu sunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz KDD kulübünün başarılarını valiye aktardı. Kulüp Başkanı Rıza Birkan ise; kulübün çalışmalarını anlatarak bir brifing sundu.

Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu yapılan çalışmaların daha çok insanı boyutu bulunduğunu ifade ederek ?Sizin gibi çalışmalarda katkısı bulunanların emeğine saygı gösterenler her zaman başarılı olurlar. Bu davranışınızdan dolayı sizleri kutlarım. Öğrendiğimiz kadarıyla çok önemli kurtar çalışmalarında yer alarak büyük başarılar elde ettiniz. Elbette bunlar bizi gururlandırıyor. Bundan böyle çalışmalarınızın insanı boyutunun devam edeceği umudunu taşıyoruz. Devlet olarak gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz gerekli desteği sağlamaktadır. Ayrıca bir destek gerekirse elbette Vilayet olarak üzerimize düşeni yaparız? dedi.

Vali Hacımüftüoğlu uzun görüşmeler ardından KDD Başkanı Rıza Birkan?a başarı belgesi sunarak şahsında bütün kulüp yönetici ve üyelerini tebrik etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.