Sosyal Medya

BÖLGEHABER

BAYRAK BAŞKANLI?A SEÇİLDİ

Rize Gazeteciler ve muhabirler derneği genel olağan üstü genel kurulu yapıldı.Başkanlığa usta gazeteci Mustafa Bayrak seçildi.



Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği başkanlığına seçilen Mustafa Bayrak kongrede yaptığı konuşmada? 13 yıldır yoğun bakımda olan çocuk artık kurtulmuştur, bundan sonra artık geçmiş zamanı daha hızlı adımlarla telafi edecektir? dedi.
       
Ticaret ve Sanayi odasında yapılan Gazeteciler ve muhabirler derneği olağan kongresinde iki liste yarıştı.

Rize ticaret ve sanayi odasında yapılan Gazeteciler ve muhabirler derneği olağan kongresinde 13 yıldır başkanlığı sürdüren Osman Can ile Mustafa Bayrak in listesi yarıştı. 27 delegesi bulunan derneğin kongresine 21 katılım sağlandı. Yapılan oylamada 1 oy geçersiz sayılırken oyların 11 ini Mustafa Bayrak in listesi 9 unu ise Osman Can in listesi aldı.

Kongrede konuşan yeni başkan Mustafa Bayrak 13 yıl önce kurulan derneğin hiçbir faaliyeti olmadığını söyleyerek? Faaliyet raporlarından da anlaşıldığı gibi derneğin ne yeri var ne de hiçbir faaliyeti oldu. Artık yoğun bakımda olan bebek 13 yıl sonra kurtulmuştur. Bundan sonra geçmiş zamanı hızla telafi edecektir, yönetim olarak ilk işimiz derneğimize yakışır bir yer bulmak olacak? dedi.

Rize Gazeteciler ve muhabirler derneğine Mustafa Bayrak, Muhittin Sandikçi, Göktürk Fırat, Muhammet Kaçar, Çetin Çakır, Selman Kutlu ve Özgür Kambur seçildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.