Sosyal Medya

SPOR

Hayallerimize eriÅŸmek boynumuzun borcu

Çevik, ?Camiamız şampiyonluk için sabırsızlanıyor. Bizimde görevimiz onları mutlu etmek. Son düdüğe kadar bu takım savaşarak hayallerini gerçekleştirecektir? şeklinde konuştu



SON ANA KADAR
Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik başarıya ulaşmak adına ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade etti. Şuana kadar işlerin iyi gittiğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, ?Tabii ki lig uzun bir maraton. Bu yarışın sonunda tabii ki en önde olmak istiyoruz. Caimamız bize inanmış. Onları mutlu etmek için ben ve ekibim son düdüğe kadar savaşacağız. Yeter ki hepimiz bu davamıza sahip çıkıp baş koyalım. İnanıyorum ki sezon sonunda hep birlikte hayallerimize erişeceğiz? diye görüşlerini ortaya koydu.
ALTAY ÖNEMLİ
Altay maçını da büyük önem verdiklerini vurgulayan Teknik Direktör Oktay Çevik, ?Giresunspor karşısında alınan galibiyetin bir anlam ifade etmesini istiyorsak Altay karşısında da kazanmalıyız. Bu maçı aldığımız taktirde moral ve motivasyon yönünden çok üst seviyeye de geliriz. Bu havayla önümüze daha bir güvenle bakıp hedeflediğimiz yolda kararlı adımlar atarız. Bu nedenle Altay karşılaşması bizim için kritik bir hal alıyor. Böyle bir fırsatı da kaçıracak değiliz? diye konuştu.

Çemberci istifa etti

DESTEK OLACA?IM
Çaykur Rizespor'da, yönetim kurulu üyesi Ali Çemberci, görevinden istifa etti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Çaykur Rizespor'a yeterince vakit ayıramadığını düşündüğünü belirten Çemberci, ''Bu nedenle çok sevdiğim Çaykur Rizespor kulübündeki yöneticilik görevimden istifa etmeyi uygun gördüm. Maddi ve manevi anlamda üzerime düşen görevi sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğim'' dedi.
CEZA ALMIÅžTI
Bilindiği gibi ,Bank Asya 1. Lig'in ikinci haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Boluspor karşılaşmasında, Ali Çemberci'ye ait akreditasyon kartını başka birinin kullanmasından dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından kulübe 15 bin lira para cezası verilmişti. Çemberci, 90 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.