Sosyal Medya

SPOR

A.Sami Yen"de yakalarız

Başkan Şener: G.Birliği ve G.Saray yener, derbide sonrası zirve ile arayı kapatırız



Şener, takımın galibiyet serisini derbiye kadar sürdüreceğine inandığını belirterek, ?Derbiden de zaferle çıkınca da yarışta yeniden iddialı konuma geliriz? dedi

Şener, ?F.Bahçe ve G.Saray hep kazanmayacak. Bu köprünün altından çok sular akacak. Şampiyonluk yarışında bu rakiplerimiz kadar iddialıyız? dedi

TELAFÄ° EDERÄ°Z
Şener gözünü zirveye dikti. Trabzonspor?da art arda alınan kötü sonuçlar ile yaşanan sıkıntılı günler son iki maçta kazanılan 6 puan ile aşılırken, Başkan Sadri Şener?de bu havayı devam ettirerek, zirve ile aralarındaki farkı en kısa zamanda kapatacaklarını söyledi. G.Birliği ve G.Antep maçlarından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Şener, bu maçları kazanmaları halinde derbiye farklı bir konumda çıkacaklarını ifade ederek, ?Kaybettiğimiz puanları önümüzdeki üç maçtaki galibiyetler ile telafi edebiliriz? dedi.

BÄ°Z DE Ä°DDÄ°ALIYIZ
G.Birliği ve G.Antep maçlarını kazandıktan sonra derbiye mutlak zafer inancı ile çıkacaklarını ifade eden Şener, ?Bu galibiyetler üzerine G.Saray karşısında A.Sami Yen?de de kazanırsak her şey çok farklı olacak. Bu takıma en kötü günde de güvendiğimi belirttim. İyi bir takımız ve bunu lig boyunca göstereceğiz. F.Bahçe ve G.Saray kadar şampiyonluk yarışında Trabzonspor?da iddialıdır? diye konuştu.
BÖYLE GİTMEZLER
?F.Bahçe ve G.Saray hep böyle kazanamaz. Onlarda puan kaybı yaşayacak ve düşüşe geçecek. Önemli olan bizim buarada alacağımız sonuçlar? diyen Şener, takımın giderek daha iyi bir konuma geldiğini belirterek, ?Üzerlerindeki baskıyı da attıktan sonra bu sonuçlara yansıdı. Şimdi önümüzde G.Birliği maçı var. Rakibimizin yenilgisi yok. Ama ilk hüznü bizimle yaşayacaklarına inanıyoruz? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.