Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Tek adımda hizmet

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Valilik bünyesinde hizmete giren Tek Adımda Hizmet Bürosuna başvuran vatandaşların, anında cevap alacağını bildirdi



TRABZON - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Valilik bünyesinde hizmete giren ?Tek Adımda Hizmet Bürosu?na başvuran vatandaşların, anında cevap alacağını bildirdi.
BÃœGÃœN GÄ°T YARIN GEL
DEVRÄ° BÄ°TTÄ°
Vali Kızılcık, yaptığı açıklamada, kamu hizmetlerinden daha hızlı bir şekilde yararlanabilmesi için oluşturulan ?Tek Adımda Hizmet Bürosu?nun hayata geçmesiyle kamuda 'bugün git, yarın gel' devrinin bittiğini belirtti.
Vatandaşın bu büroya başvurduğu zaman anında cevap alacağını ifade eden Vali Kızılcık, ''Halkımıza en iyi, en hızlı hizmeti sunmak amacıyla bu büromuzu oluşturduk. Açılan bu büro nüfus, vergi, tarım, tapu, trafik ve sosyal güvenlik kayıtlarına elektronik ortamda kolay ulaşımı sağlayacak.
Sosyal yardımlaşma, yeşil kart, 65 yaşını doldurmuş muhtaç ve kimsesizler ile özürlülere aylık bağlanması hakkında kanun ile ilgili iş ve işlemler bu büroda takip edilerek kısa zamanda sonuçlandırılacak ve vatandaşlarımız artık bürokratik işlemlerle çok zaman kaybetmeyecek'' dedi.
HÄ°ZMET HIZLI OLACAK
Trabzon Valiliği C kapısı girişinde hizmet veren ?Tek Adımda Hizmet Bürosu?nda, Trabzon Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şube Başkanlığı, Defterdarlık, Vergi Dairesi Başkanlığı, Tarım İl Müdürlüğü, Sosyal Sigortalar İl Müdürlüğü, Bağ-Kur İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl İdare Kurulu Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve Tapu Sicil Müdürlüğünden personelin görev yaptığı bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.