Sosyal Medya

Beykoz?da Bayramlaşma Belediye Önünde Yapıldı

Ramazan ayı boyunca binlerce aileye yardımlarda bulunan Beykoz Belediyesi Bayramın ilk günü Belediye Binası önünde Beykoz Kaymakamı Aydın ERGÜN?ünde katıldığı tören ile yapıldı.



 
Beykoz Belediyesi Tarafından düzenlenen Bayramlaşma töreninde Başkan Yücel ÇELİKBİLEK "Halka Bütünleşeceğiz,Tokatköyden Yeni Mahelle sondurağa kadar yürüyerek Halkımızla bayramlaşacağız".dedi.

Video ve Haber Yazı Fotoğraflar Dursun Ali YILMAZ
Beykoz Belediyesi çalışanları ile birlikte çok sayıda halkın da iştirak ettiği Bayramlaşma törenine Ak Parti İlçe teşkilatı ile birlikte Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları CHP?li Meclis üyeleri de bayramlaşma töreninde hazır bulundular.

      BayramlaÅŸama töreninde Beykoz Belediyesi spor çalışmalarını sürdüren sporcu gençlerinde hazır bulunduÄŸu kalabalığa BaÅŸkan Yücel ÇELÄ°KBÄ°LEK tarafından topluca bayramlarını kutladı. Tören daha sonra Belediye BaÅŸkanı ve Kaymakam Aydın EGÃœN?un konuÅŸması ve BayramlaÅŸma geçidi ile sona erdi.

 

       Törenin ardından Kaymakamlığın ve Belediyenin ayrı ayrı Köy ve Mahallerde BayramlaÅŸma programları düzenleneceÄŸi belirtildi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.