Sosyal Medya

AK PARTİ'NİN DURA?I BU KEZ HEMŞİN

AK Parti Rize heyeti ilçelerdeki inceleme gezilerine devam ediyor. Hemşin ilçesine tam kadro çıkan AK Parti heyeti halk ve muhtarlarla görüştü.



Ak Parti Rize Milletvekilleri Ali BayramoÄŸlu, Lüffi ÇırakoÄŸlu, Ä°l BaÅŸkanı Hasan Karal ve bazı il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte HemÅŸin ilçesine gittiler.

Heyet Halk EÄŸitim Merkezi, Kaymakamlık, Belediye BaÅŸkanlığı, Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığı ve HemÅŸin Organik Çaykur Çay Fabrikası’nı ziyaret etti.

Daha sonra ilçenin tüm Köy ve Mahalle muhtarlarıyla toplantı yapan heyet, mahalle ve köylerde yaÅŸanan sıkıntıları dinledi.
23436

Kaymakamlık ziyaretinde ilçenin yardıma muhtaç aileleriyle ilgili bilgi alan il baÅŸkanı Karal; “Kaymakamlarımızdan köy ve mahallerinde bulunan yardıma muhtaç ailelerle ilgili saÄŸlıklı bir çalışma yapmalarını rica ediyoruz. Biz Ramazan ayının başından itibaren ilçe ilçe dolaÅŸarak muhtaç ailelere ulaÅŸtık sıkıntılarını dinleyip elimizden geldiÄŸince yardımcı olmaya çalıştık. Ramazan’dan sonra da bu çalışmamızı sosyal iÅŸler komisyonumuz aracılığıyla devam ettireceÄŸiz. Ä°lçelerimiz bu çalışmaları hem belediyeler hem de kaymakamlıklarımız aracılığıyla devam ettirirse bu ailelerin sıkıntılarını çözmüÅŸ oluruz. Bu konuda hepimiz vebal altındayız.” dedi.


Halk EÄŸitim Merkezi’nde bir konuÅŸma yapan Milletvekili BayramoÄŸlu ise, “Taşımalı eÄŸitimle birlikte kapanan ilköÄŸretim okullarını imalathane yerine döndürüyoruz. Biz bu yerlerde 10–15 kiÅŸiyi bir araya getirip okula yakın olan bölgede evinize taşının ve de kira ödemeyin diyeceÄŸiz. Ama bize de düzenli olarak kumaÅŸ üretin. Siz ne üretip sattığınıza bakmayacaksınız. Düzenli olarak verilen kumaÅŸları üreteceksiniz. 3 metre üretiyorsan 3 metrelik para alacaksınız. 7 metre üretiyorsan 7 metrelik para alacaksınız. Bunların yanında fabrikasyon ürünlerle rekabet edebilmemiz için bazı özellikli ürünler de üretmemiz lazım.” diye konuÅŸtu.


23439
Milletvekili Lütfi ÇırakoÄŸlu ise muhtarlarla yaptığı görüÅŸmede, “Muhtarlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını dinleyip notlarımızı alıyoruz. Çok acil sorunlu yerleri tespit etmeye çalışıyoruz. Kaynak aktarımı yapılırsa ilk müdahale edilmesi gereken yerleri bu sayede görmüÅŸ oluyoruz. Sorunların giderilebilmesi için elimizde saÄŸlıklı verilerin olması lazım. Åžu anda da onu yapmaya çalışıyoruz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

   
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.