Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Rize'nin Valisi Belli Oldu

Vali Zekeriya Şarbak'ın merkeze alınmasıyla Rize Valiliği'ne 1960 Trabzon Çaykara doğumlu olan Seyfullah Hacımüftüoğlu getirildi...



Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanarak resmi gazetede yayımlandı. Buna göre Ordu Valisi Ali Kaban, Rize Valisi Zekeriya Şarbak ve Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu Merkez Valisi olurken, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Seyfullah Hacımüftüoğlu Rize Valisi, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Tekmen Ardahan Valisi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Orhan Düzgün Ordu Valisi, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Şerif Yılmaz da Tokat Valisi oldu.

Rize ValiliÄŸine atanan Seyfullah HacımüftüoÄŸlu 1960 Trabzon-Çaykara doÄŸumlu. Ankara Ãœniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi?nden 1984 yılında mezun olan HacımüftüoÄŸlu; 1985 yılında Trabzon ValiliÄŸi'nde Kaymakam Adayı olarak göreve baÅŸladı.

Sırası ile Sakarya-Taraklı Kaymakamlığı, Hakkari-Şemdinli Kaymakamlığı, Kastamonu-Doğanyurt Kaymakamlığı, Şanlıurfa-Ceylanpınar Kaymakamlığı, Denizli-Serinhisar Kaymakamlığı, Manisa-Akhisar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Devlet Personel Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevine atanan Hacımüftüoğlu, son olarak Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevini yürütüyordu.


 

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.