Sosyal Medya

SPOR

TRABZON AVRUPA'YA FRANSIZ KALDI!

Trabzonspor evinde Diyarbakır'a kaybettikten sonra bu gece de Avrupa Ligi'nde guruplar öncesindeki play off turunda Fransız ekibi Toulouse'a mağlup oldu.



Barcelona, Aston Villa, Liverpool gibi Avrupa'nın devlerine karşı Avni Aker'de elde ettiÄŸi baÅŸarılarla Türkiye'yi gururlandıran Trabzonspor, uzun süre sonra çıktığı Avrupa sahnesindeki ilk maçında hiç beklemediÄŸi bir skor aldı.

Sahasında Fransız ekibi Toulouse'u konuk eden Trabzonspor, 3-1'lik mağlubiyet sonrası tur ümitlerini mucizelere bıraktı.

Avrupa Ligi'nde guruplar öncesindeki play off turunda Toulouse ile karşılaşan Trabzonspor, maça baskılı başladı.
5. dakikada Umut'un sert şutu direkten dönerken, 12. dakikada konuk ekip ilk atağında golü buldu.
Toulouse'un golcüsü Gignac, ceza sahası dışında topa geliÅŸine mükemmel vurdu ve takımını öne geçirdi. Baskısını biraz daha artıran Trabzonspor, 16. dakikada Engin'in mükemmel çalımlarla getirdiÄŸi topu Song'un tamamlaması ile beraberliÄŸi buldu. 

23107
İlk yarıda müthiş baskısından gol çıkaramayan Trabzonspor ikinci yarıya gol için başladı. Ancak 58. dakikada Trabzonspor defansı, golcü Gignac'ı yine unutunca, Fransa Ligi'nin gol kralı, takımını 2. kez öne geçirdi. 82. dakikada Engin'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Trabzonspor karşısında son dakikada Mansare bir gol daha buldu ve maç 3-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor ikinci maç öncesi tur şansını iyice zora soktu.
23108

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Pavel Kralovec, Miroslav Zlamal, Martin Wilczek (Çek Cum.)
TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun (Dk. 66 Alanzinho), Song, Egemen, Cale (Dk. 80 Giray), Serkan, Selçuk, Tjikuzu (Dk. 70 Gökhan), Colman, Engin, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
TOULOUSE: Blondel, Fofana (Dk. 84 Congre), Ebondo, Cetto, M?Bengue, Machado (Dk. 82 Mansare), Devaux (Dk. 67 Braaten), Sissoko, Didot, Capoue, Gignac
TEKNİK DİREKTÖR: Alain Casanova
GOLLER: Dk: 12-Dk. 58 Gignac, Dk. 16 Song, Dk. 90 Mansare
SARI KARTLAR: Engin, Colman, Ebongo
KIRMIZI KART: Engin

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.