Sosyal Medya

SPOR

Rizespor lige hazır

Teknik patron Oktay Çevik, ?Hacettepe?yi yenerek lige moralli başlamak istiyoruz?



PERFORMANS ARTIYOR
Bank Asya 1. Lig?de bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemekte kararlı olan Çaykur Rizespor, Hacettepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 24 Ağustos Pazartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı?nda oynanacak müsabaka için son hazırlıklarını yapan Yeşil-Mavili ekipte teknik direktör Oktay Çevik, iyi bir hazırlık ve transfer dönemi geçirdiklerini, zaman geçtikte performans grafiğini artıran bir çizgide olacaklarını söyledi.
MORAL OLUR
Ligin oldukça zor geçeceğini ifade eden Çevik, ?Ancak gözümüzde büyütmüyoruz. Çünkü çok iyi bir transfer ve hazırlık dönemi geçirdik? dedi. Ligin ilk haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Çevik, ?Bu maçtan 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Galibiyetle buluşmamız halinde, önümüzdeki haftalar için moral elde etmiş olacağız? diye konuştu.
İSTİKRAR ÖNEMLİ
Hafta başından beri sıkı bir çalışma programı uyguladıklarını kaydederek istikrarın önemine işaret eden Çevik, şunları söyledi: ?Geçen sezon çok olumlu işler yapıp sonunu getiremeyen ve ilk 6'ya bile giremeyen takımlar var. Bu açıdan ligde istikrar çok önemli. İstikrar için ise taraftar, futbolcu, yönetici ve teknik ekibin tek vücut olup, aynı hedef doğrultusunda emek harcaması gerekir. Biz birlikteliği şimdiden sağladık.?

ATMACA?DA Hacettepe alarmı
Yeşil-Mavililer Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdürdü

Hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdüren Çaykur Rizespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Hacettepspor karşılaşmasının provasını yapmaya başladı. Kafasındaki oyun biçimine göre ekibine şekil veren teknik direktör Oktay Çevik, idman sırasında talebelerine sık sık uyarılarda bulundu. Dün yapılan çalışmaya izinli olan Brezilyalı futbolcu Riberio katılmazken Mehmet Şen'in ise takımdan ayrılmak istediği, bu futbolcuyla sözleşme feshi için görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.