Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Vuslat gecesinde duygulu anlar

Of İhl Mezun Ve Mensupları Derneği Vuslat Gününde Mezun Ve Öğretmenleri Bir Araya Getirdi.



Trabzon Of ilçesinde imam hatip mezunları ve mensupları derneği bu yıl 11.si düzenlenen Geleneksel Vuslat Günü?nde eski mezunları bir araya getirdi.
Of İmam Hatip Lisesi çok amaçlı salonda gerçekleşen programa imam hatip mezunlarının yanı sıra Okulda görev yapmış emekli öğretmenlerin de katılması vuslatın tam yaşanmasına vesile oldu.
Kuran-ı Kerim tilaveti,İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından program,Dernek üyesi Ömer Faruk Çakır'ın açılış konuşmasıyla başladı.Öğrencilerin okuduğu ilahiler programa renk katarken,Of İhl de görev yapmış emekli öğretmenlerden Dursun Abdullahoğlu,Kemal Ayyıldız,Süleyman Ersen,Hasan Karataş ve mezunlardan Dr.Arif Mansur,Zeki Terzi'nin konuşmalarıyla programa katılanlar geçmişi yeniden yad ettiler.
Programda konuşan Gazeteci Yazar İhsan Atasoy,Kendisinde İstanbul İhl mezunu olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasına Başbakan Erdoğan'la aynı okulda ve aynı dönemde okuduğunu onu çok iyi bir futbolcu olarak tanıdığını naklettiği hatıralarında futboldaki becerikliğini yöneticilikte de göstererek Türkiye'nin başına geçtiğini hatırlattı.Gazeteci Yazar Atasoy,İhl bir dönem kapanacak dereceye gelmesinin kader cihetiyle bir hikmetinin İhl lerde keyfiyetin o yıllarda kemiyete göre az olmasını örnek gösterdi.Atasoy,"Yeni bir dönem başladı.İki şeye dikkat etmeliyiz.Birincisi iman,islam,inanç yuvaları olarak bilinen İhl siyaset üzerinde tutmalıyız.İkincisi,keyfiyetin üzerinde çok durmalıyız.Çok dikkatli olmalıyız, eskisi gibi ülkemizin geleceğini ışık tutan insanlar yetiştirmeliyiz."dedi.
Of İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mustafa Keskin'de, Of İmam Hatip Mezunları ve Mensuplarını 11. kez bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Mezun arkadaşları bir araya getirip kaynaşmalarına yardımcı olduklarını kaydeden Keskin, "Bugün burada eski ve yeni mezun öğrenci ve öğretmen arkadaşlarla duygu dolu bir gün geçirdik.Katılan herkese teşekkür ediyorum".dedi.
Program sonunda dernek tarafından geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında Of İhl birinci olan öğrencilere hediyeler verildi ardından bahçede ikram edilen etli pilav,ayran ve tatlıyla program sona erdi.
Kaynak:OF CÄ°HAN HABER AJANSI

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.