Sosyal Medya

POLİTİKA

Başbakan Erdoğan Rize il danışma meclisi toplantısında

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bağıranlar, çağıranlar oluyor, bunlar zaman zaman spekülasyon havası doğuruyor.



Bunları konuştuğun zaman bazıları bunun demokrasi adına hemen değerlendiriyor demokrasi bu kadar ucuz değil, kusura bakmayın ben provokatöre demokrat diyemem, spekülatöre demokrat diyemem'' dedi. Bilal Yakınbaş bildiriyor...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bağıranlar, çağıranlar oluyor, bunlar zaman zaman spekülasyon havası doğuruyor. Bunları konuştuğun zaman bazıları bunun demokrasi adına hemen değerlendiriyor demokrasi bu kadar ucuz değil, kusura bakmayın ben provokatöre demokrat diyemem, spekülatöre demokrat diyemem'' dedi. 

     Erdoğan, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ne ''AK Parti Rize İl Danışma Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, bazı ilçelerde meydana gelen sel felaket nedeniyle mağdur olanlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Başbakan Erdoğan, yaraların sarılması ve mağduriyetlerin giderilmesi için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tüm imkanlarla vatandaşların yanı başında olacaklarını söyledi.
     29 Mart yerel seçimlerinde Rize'nin bir kez daha kendisine yakışanı yaptığını ifade eden Erdoğan, ''Bir kez daha 21 belediyenin 17'sini AK Parti'ye vermek suretiyle Başbakanın'a ve ekibine sahip çıktı. Büyük düşünün dedik büyük düşündünüz Rize de Türkiye'de büyük düşündü, büyüklüğüne yakışan bir karar verdi. bize olan itimadından, vefasından ve hayır dualarından dolayı tüm Rizeli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum'' dedi.
     Erdoğan, zaman zaman kendilerini belli konularda şikayetleri olanların anlattığını belirterek, şunları kaydetti:
     ''Bağıranlar, çağıranlar oluyor, bunlar zaman zaman spekülasyon havası doğuruyor. Bunları konuştuğun zaman bazıları bunun demokrasi adına hemen değerlendiriyor. Demokrasi bu kadar ucuz değil. Kusura bakmayın ben provokatöre 'demokrat' diyemem, spekülatöre 'demokrat' diyemem.
     Ben fikri hür olan özgür olan ideolojik yapılanmadan uzak, samimi, olaylara pozitif bakan insanların eleştirilerine 'demokrat yapı içerisinde yaklaştın' derim ve alkışlarım. Benim demokrasi anlayışım bu. Ama bir diğerin demokrasi anlayışı farklı olabilir, ona da saygı duyarım. Ama ben böyle anladım demokrasiyi ve mücadeleyi de böyle verdim. O beyefendiler de demokrasiyi öyle anlıyorlarsa, buyursunlar meydana, er meydanı burada. Çıksınlar seçim meydanına... 18 yaşından bu yana siyaset meydanında bunu böyle anladım, böyle yaptım. Köşesinden yazı yazarak yaşamadım. Hep meydanlarda yaşadım. Kapı kapı, ev ev dolaşarak yaşadım. İnsanımın derdini dinleyerek yaşadım. Çözüm bulabildiğim kadar çözdüm, 'her şeyi çözdüm' diyemem''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.