Sosyal Medya

GÃœNCEL

BEYLİKDÜZÜ 3. GELENEKSEL BALIK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi?nin katkılarıyla, Beylikdüzü Balıkçılar ve Çevre Koruma Derneği tarafından 3. geleneksel balık festivali düzenleniyor



Marmara Denizi?ne kıyısı bulunan, yeşil ve mavinin kucaklaştığı Beylikdüzü?nde; sosyal hayatın geliştirilmesi ve geleneksel mesleklerin yaşatılması amacıyla gerçekleştirilen festival; balık tutma yarışması, tekne turu, balık ekmek ziyafeti, konser ve çevre temizleme etkinlikleriyle dolu dizgin geçecek.
 
Balık Tutma Yarışması Düzenlenecek
 
09 AÄŸustos 2009 Pazar  günü saat 13:00?de Gürpınar Sahili Balıkçı Barınağı?nda gerçekleÅŸecek olan festival; protokol konuÅŸmaları ve balık tutma yarışmasıyla baÅŸlayacak. Ardından Beylikdüzü Belediye BaÅŸkanı Yusuf Uzun ve Basın mensupları için hazırlanan tekne ile tekne turu yapılacak.
 
1500 Kişilik Balık Ekmek Ziyafeti Verilecek
 
Balık Adam ve Dalgıçlar tarafından denizin içinden çöp ve atıklar çıkarılacak, aynı zamanda alanda vatandaşların katılımıyla çöp toplama yapılarak çevre temizliğine vurgu yapılacak. Festival kapsamında Program Sponsoru Balıkçı Kenan tarafından 1500 kişilik balık ekmek ziyafeti verilerek; Lokma Tatlısı dağıtılacak. Sürpriz bir sanatçının konseri ile sonlanacak olan festivalde; yarışma finalinde dereceye girenlere kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.