Sosyal Medya

SPOR

Rizespor sahada konuÅŸacak

Yeşil-Mavili ekipte teknik patron Çevik, ?Artık bundan böyle sahada konuşacağız?



Yapılan son transferlerle ekibin tamamlandığına işaret eden Çevik, ?Transferlerden çok memnunum. Bundan sonra biz sahada konuşacağız? dedi.

HAZIR OLACA?IZ
Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik son transferler ile birlikte takımın tamamlandığını söyleyerek, ?Artık bundan böyle sahada konuşacağız. Yapılan transferler teknik adam olarak bizleri memnun etti? dedi. Çevik çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, ?Yaptığımız hazırlık maçlarında oyuncularımın yapabileceklerini görme şansını buldum. Bazı mevkilerde eksiklerimiz vardı, onların tamamlanması ile birlikte Rizespor hazır hale gelmiş olacaktır? dedi.
YENÄ°LER Ä°ÅžLENECEK
Lige kadar yeni transferlerle uyum sorununu çözeceklerinin altını çizen Çevik, ?Yaptığımız tüm transferler bizim önemli transferlerdir. Adanaspor maçının ardından ekibime 2 günlük izin vereceğim. Önümüzde çalışmak için 18 günlük bir süre daha var. Bu süreyi iyi değerlendirip eksik yönlerimizi tamamlamak yeni transferleri takıma adapte etmek istiyoruz. Bank Asya ligine galibiyetle başlamak istiyoruz? şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.