Sosyal Medya

SPOR

Geçmişin izlerini sileceğiz

Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik: Camiamız her şeyin en iyisini hak ediyor



HEYECANLANDIRIYOR
Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, taraftarların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek, ''Bizler teknik ekip olarak futbolcuların kondisyon eksiğini gidermeye çalışıyoruz. Taraftarlarımız da futbolcularımızın moralini yükseltiyor. Onların desteği bizi heyecanlandırıyor, güçlendiriyor. Taraftarıyla barışık bir ekip halinde başarılı olmak istiyoruz'' dedi.
TARAFTARLA YAÅžAYACA?IZ
Çaykur Rizespor camiasının en iyisini hak ettiğini söyleyen Çevik, ''Arzu ettiğimiz dayanışma, kaynaşma ortamını bir türlü sağlayamadık. Yıllardır camianın bütünlük içerisinde olamaması sorunları beraberinde getirdi. Artık geçmişin izlerini silmek istiyoruz. Çaykur Rizespor, boş türbinlere oynamayı, geçmişte yaşadığı sıkıntıları yaşamayı hak etmiyor. Sezona yeni bir anlayışla gireceğiz. Her şeyi taraftarla yaşayacağız. Galibiyette de mağlubiyette de taraftara gitmeyi bileceğiz. Çaykur Rizespor, taraftarlarıyla bir yerlere gelecektir'' dedi.
EKSÄ°K KALMAYACAK
Kampların çok önemli olduğunu kaydeden Çevik, şöyle devam etti: ''Kondisyon ağırlıklı olarak kendi tesislerimizde yaptığımız çalışmalara bundan böyle taktik ağırlıklı çalışmaları da ekleyeceğiz. Kızılcahamam kampında teknik ve taktik antrenmanlar yapacağız. Ardından İzmit Kartepe'de birkaç hazırlık maçı yaparak eksik yönlerimizi göreceğiz. Lig başlayana kadar tüm eksiklerimizi tamamlamış olacağız. Bu arada takıma katılacak olan birkaç oyuncuyla birlikte lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.