Sosyal Medya

Sağlık

OOOOHHHHHHHHH  BE SÄ°GARA YASA?I BAÅžLADI

Türkiye, bugünden itibaren 'yüzde 100 dumansız hava sahası'na geçti.Federasyon,Dernek,Vakif ve Bilimum Sivil Toplum Örgütleri salonlarında da içilmeyecek.



Türkiye, bugünden itibaren 'yüzde 100 dumansız hava sahası'na geçti.

Federasyon,Dernek,Vakif ve Bütün Sivil Toplum Örgütleri salon ve Lokalleri ile Genel Merkez Salonlarında da içilmeyecek.

Sigarayla mücadelede dev bir adım atan Türkiye, bugünden itibaren 'yüzde 100 dumansız hava sahası'na geçti. 

 Artık lokanta, kahvehaneler de dâhil bütün kapalı mekânlarda sigara içmek yasak. Pasif içicileri zehirden korumayı amaçlayan düzenlemeye uymayan kiÅŸilere 69, uyarıya raÄŸmen yükümlülüklerini yerine getirmeyen iÅŸletmelere ise 5 bin TL'ye kadar para cezası verilecek.

Sigara Yasağı Başladı Dernekler Boşaldı

    Sigara Yasağı BaÅŸladı, Dernekler BoÅŸaldı

Derneklere gelir getirecek, oyun alanlarında sigara yasağı uygulamasının başlaması nedeniyle sigara tiryakileri sigara içilecek yerlere gitmesi nedeniyle dernek müşterilerinde yarı yarıya azalma olduğu belirtildi.

EÄŸitim,saÄŸlık,üretim,ticaret,sosyal,kültür,spor,eÄŸlence ve benzeri amaçlı özel hukuk kiÅŸilerine ait olan ve birden çok kiÅŸinin girebileceÄŸi binaların kapalı alanlarıda sigara yasağı uygulandı.Uygulanan yasak nedeniyle dernek yöneticileri bu gidiÅŸle  elektrik ,su,kira,vergilerini ödeyemeyeceklerini, dernek ruhsatlarını iptal etme hazırlığı içerisinde olduklarını belirttiler.10/06/2008/karadenizbayrak/Ordu/saat:11.57

  Kategori : YEREL HABER
  Yorum Sayýsý :
  Okunma : 216
  Tarih : 10 Haziran 2008

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.