Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Trabzonlular Derneği?ne saldırı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde hizmet veren Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği binası kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı



SAKARYA - Sakarya?nın Karasu ilçesinde faaliyet gösteren Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği binası kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.
Edinilen bilgiye göre, Samanyolu Caddesi'ndeki Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'ne

Haber Resmi
Haber Resmi
sabaha karşı plakası alınamayan bir araçla gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, binayı kurşunlayarak kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine derneğe gelen polis, binaya 8 el ateş edildiğini belirledi.
Dernek ikinci başkanı Dursun Ali Akbaş, saldırıda dernek binasının camlarının, içerideki koltukların ve kapıların zarar gördüğünü söyledi.
OLAY ARAÅžTIRILIYOR
Derneğe karşı yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade eden Akbaş, "Saldırının dernekte kimsenin olmadığı bir saatte gerçekleştirilmiş olması olası yaralanmaların önüne geçti. Dernek başkanımız iş adamıdır. Kimseyle bir sorunu yoktur. Burası bir kültür ve dayanışma derneği. Burada Trabzonlu da çok ama niye ve neden böyle bir vahim olay oldu, anlamış değiliz" dedi.
Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.