Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Kimsesizlerin ?Vali? babası

Trabzon Valisi Kızılcık, yemekte bir araya geldiği yetim ve kimsesiz öğrencilere ?Yalnız değilsiniz. Devlet olarak her zaman yanınızdayız? diyerek kucak açtı



TRABZON - Sürmene Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca 'Risk Altındaki Yoksul, Öksüz, Yetim, Parçalanmış Aile Çocuklarını Destekleme Projesi" kapsamında çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'la yemekte bir araya geldi.
Vali Kızılcık, yemekte bol bol sohbet ettiği çocuklara kitap hediye etti. Proje kapsamında öğrencilerin Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini gezeceklerini kaydeden Vali Kızılcık, "Bu çocuklar hiç bir zaman yalnız değildirler. Devlet olarak her zaman onların yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Onların da normal çocuklar gibi hakları olduğunu düşünüyorum" dedi.
VAKFA 77 BÄ°N TL KAYNAK
Sürmene Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca Risk Altında Yoksul Öksüz Yetim Parçalanmış Aile Çocuklarını Destekeleme Projesi kapsamında ilçedeki okullarda öğrenim gören 95 öğrenci için Başbakanlık SYDV Genel Müdürlüğü'nde vakfa toplam 77 bin 500 TL kaynak aktarıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.