Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Kuran okuyor tenis oynuyorlar

Of Camilerindeki Yaz Kuran Kurslarında Öğrenciler Hem Masa Tenisi Oynuyor, Hem Öğreniyorlar.



 Harun YILMAZ

 

Of'ta okulların tatil olmasının ardından bir hafta sonra öğrenciler camilerdeki yaz kurslarında Kuran öğrenmek için eğitime başladı. İlçedeki millerin hemen hemen hepsine kuran kurslarında başlayan eğitimin yanında bazı camilerdeki hocalar öğrencilerin öğrenmesini daha cazip duruma getirmek için ilginç projeler üretiyor.

Of Sanayi Camisindeki öğrencilere kuran okumanın ve dini eğitim öğrenmenin yanında boş zamanlarda masa tenisi oynayarak eğitimlerini daha da zevkli hale getiriyorlar.

 

Sanayi Cami İmamı Mustafa Keskin, camide öğrencilerin hem kuranı kerim ve dini bilgi öğrenip hem de masa tenisi oynayarak tatillerini güzel bir şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

            Öğrenciler camideki, yaz kursunda kuran öğrenmenin yanında arkadaÅŸlarla masa tenisi oynayarak keyifli zaman geçirdikleri için çok mutlu olduÄŸunu ifade ettiler.

            Of Müftüsü Mehmet Genç, yaz kuran kurslarıyla çocukların hayat boyu ihtiyacı olacak bilgilerin yanında, sevgi, kardeÅŸlik ve yardımlaÅŸma gibi önemli deÄŸerleri kazanacaklarını belirtti.Müftü Genç,yaz kurslarını daha etkin ve cazip hale getirmek için kurslarda,masa tenisi turnuvaları gibi çocukları eÄŸlendiren çeÅŸitli aktiviteler düzenlendiklerinin altını çizdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.